Home » Eten en Drinken » Mobiele abonnementen

Mobiele abonnementen

Uit recent onderzoek is gebleken dat mobiele abonnementen in Nederland redelijk aan de prijs zijn. Maar sim-only abonnementen zijn daarentegen relatief goedkoop te verkrijgen in Nederland. Zodra je een abonnement met telefoon neemt betaal je echter wel vaak 10 tot 30 procent meer voor je mobiele abonnement. De gemiddelde prijs ligt vaak ook boven de gemiddelde prijs in Europa. Wel zijn er relatief veel providers die onbeperkt bellen als abonnement in hun assortiment hebben.

Overstappen naar een andere provider

Wat wel goed geregeld is in Nederland is het overstappen naar een andere provider. In Nederland zijn veel telecom bedrijven te vinden die een groot abonnementen aanbod hebben. Van abonnement met telefoon, tot sim-only en prepaid. Voor ieder wat wils. Overstappen brengt ook relatief weinig kosten met zich mee en is gauw geregeld. Inzicht in tarieven van mobiele abonnementen is in Nederland zeer overzichtelijk wat de keuze voor een nieuwe provider al snel beïnvloed.

Concurrentie

Doordat er nu een groot aanbod van mobiele providers is, is er veel concurrentie. De providers proberen continu te stunten en brengen leuke aanbiedingen onder de aandacht om klanten van elkaar af te snoepen. De provider Robin Mobile biedt onbeperkt bellen tegen een zeer lage prijs aan. Er zijn ook abonnementsvormen bij waarbij onbeperkt sms’en bij zit wat hun vrijwel uniek maakt ten op zichtte van de concurrenten.

Rate this post

Plaats een reactie