Home » Eten en Drinken » Maaltijden thuis laten bezorgen door Zuidzorg

Maaltijden thuis laten bezorgen door Zuidzorg

Wanneer je vader of moeder steeds minder zelf kan en meer hulp nodig heeft bij de dagelijkse dingen, wil je hem of haar natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Je ouders hebben ook hun hele leven voor jou gezorgd en er komt een moment waarop dit zich omdraait. Als je bij je ouders op bezoek gaat, kun je natuurlijk wel voor ze schoonmaken of koken. Echter kun je dit ook uitbesteden, zodat je de tijd die je bij je ouders bent ook echt gezellig met ze kunt besteden. Leuker voor je en ouders en leuker voor jou!

Boodschappen thuis laten bezorgen

Als je ouders niet meer zo goed ter been zijn, kunnen dagelijkse bezigheden lastig worden. Bijvoorbeeld het boodschappen doen zal niet meer zo makkelijk zijn als voorheen. Zeker wanneer er wekelijkse boodschappen moeten worden gedaan, kan dit soms best een zware tas vol met spullen zijn. In dit geval kun je je boodschappen makkelijk thuis laten bezorgen. Wanneer je ook gebruik maakt van het laten thuisbezorgen van complete maaltijden kun je een bestelformulier aan de bezorger meegeven en de week erop worden de boodschappen keurig thuis afgeleverd samen met de maaltijden voor deze week.

Maaltijden laten thuisbezorgen

Zoals al werd genoemd kun je ook complete maaltijden thuis laten bezorgen. Bij deze maaltijden kun je kiezen uit koelvers, vriesvers, of extra luxe. De koelvers maaltijden bewaar je makkelijk in de koelkast en kun je dus meteen opwarmen in de magnetron en opeten. De vriesvers maaltijden bewaar je in de vriezer en moet je dus eerst laten ontdooien. Bij de luxe maaltijden kun je bijvoorbeeld kiezen uit een hoofdmaaltijd en een hoofdmaaltijd plus. Als je geen magnetron tot je beschikking hebt, kun je deze ook tegen een heel voordelig tarief huren. Op deze manier wordt alles volledig voor je verzorgd. Er is veel keuze voor hoofdgerechten, soep, nagerechten en bijvoorbeeld losse bijgerechten zoals een rauwkostsalade. Ook als je een dieet volgt kan hier rekening mee worden gehouden. Als je dus gebruik maakt van de thuisbezorging van de maaltijden en van de boodschappen, kan er weer een belangrijke taak van het lijstje worden afgestreept. Dit wordt compleet verzorgd door bijvoorbeeld Stichting Zuidzorg. Als je lid bent van Zuidzorg, krijg je ook nog eens korting op de hoofdmaaltijden. Sommige gemeenten geven ook een subsidie op het thuisbezorgen van deze maaltijden. Hier kun je zeker eens naar informeren. Door het gebruik van het thuisbezorgen van de boodschappen en complete maaltijden kun je je tijd besteden aan leuke dingen met je ouders.

salad-374173_640

Rate this post

Plaats een reactie