Home » Games » Maaltijden aan huis ontvangen

Maaltijden aan huis ontvangen

Stel dat het je niet lukt om iedere dag een verse maaltijd voor jezelf te koken door bijvoorbeeld ziekte, ouderdom of een drukke baan. Je wilt ook niet te vaak een vette maaltijd laten bezorgen of snel een ongezonde magnetronmaaltijd opwarmen. Dan is er nu een oplossing voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen tijd, zin of niet de mogelijkheid heeft om zelf te koken. Je kunt nu namelijk verse maaltijden thuis laten bezorgen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Iedereen mag gebruik maken van de maaltijdservice. Als je je hebt aangemeld voor de service krijg je een zeer uitgebreid keuzemenu. Dit menu wisselt elke week. Je hebt de keuze uit 75 hoofdgerechten, 3 rauwkostsalades, 10 soepen en 10 nagerechten. Je hebt de keuze uit koelverse en vriesverse maaltijden. De koelverse maaltijden zijn 8 dagen houdbaar in de koelkast en de vriesverse maaltijden 6 maanden in de vriezer. Elke week kun je je bestelling kiezen, waarna vrijwilligers eenmaal in de week de bestelde maaltijden komen bezorgen op een vaste dag. De maaltijden kunnen makkelijk worden opgewarmd in de magnetron. Heb je geen magnetron, dan kun je deze huren. De maaltijden zijn vers en dankzij de manier van bewaren, behouden ze de kwaliteit en smaak.

De voordelen van maaltijden laten bezorgen
Kiezen voor de maaltijdservice heeft een aantal voordelen. Voorop staat dat je altijd beschikking hebt over een verse maaltijd zonder dat je hier zelf voor hoeft te koken. Je bespaart hier een hoop tijd mee. Een maaltijd is zo gemaakt, even opwarmen in de magnetron en je kunt gaan eten wanneer het je uitkomt. Er is voldoende keuze in maaltijden, ook als je een dieet volgt. Op alle dagen kan gebruik worden gemaakt van de maaltijden en je hoeft maar één keer in de week thuis te zijn voor bezorging. Je spreekt een bepaalde dag en een dagdeel af wanneer de maaltijden kunnen worden bezorgd. Zoals al genoemd kun je dus ook gebruik maken van deze service als je een dieet volgt. Of je nou vegetarisch bent, diabetes hebt of allergieën hebt, voor elk dieet zijn er speciale maaltijden. Sommige gemeenten geven een subsidie op de maaltijdservice. Kijk dit goed na mocht je interesse hebben.   

Ben je geïnteresseerd in de maaltijdservice? Dan kun je een proefbestelling doen om de kwaliteit van de maaltijden zelf te beoordelen. Voor een klein prijsje kun je 3 volledige maaltijden kiezen. Vind je het de moeite waard? Dan kun je je online aanmelden voor de maaltijdservice. Bekijk voor de prijzen de website van ZuidZorg.

Rate this post

Plaats een reactie