Home » Hobby en vrijetijd » Leuke uitjes met de kinderen

Leuke uitjes met de kinderen

April doet wat ie wil en dat heeft hij gedaan, maar vandaag is het de eerste van mei en die maand is meestal iets stabieler qua weer. Genoeg leuke dingen om te buiten te ondernemen met de kinderen dus! Wij geven je tips.

Kids Adventure Week Zandvoort

In Zandvoort vindt de Kids Adventure Week plaats, waar kinderen mogen doen wat ze willen. Het is een week vol met leuke bezigheden en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Finn Damhoff is deze week de burgemeester, ook al is hij nog lang geen 18. Er vinden komend weekend leuke activiteiten plaats waar de kinderen aan deel kunnen nemen, zoals paardrijden, reestyle voetbal clinics of de laser battel. Ook kunnen kinderen zich inschrijven voor de antislip demo.

Dierenpark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort hebben ze een leuke actie bedacht die in het teken staat van poep. Bedenk een leuke poepnaam, zoals mevrouw windje, schijt of poephoofdje dan hoef je geen entree te betalen. Kun je niks leuks bedenken, dan heb je pech en moet je 19,50 euro neerleggen. Kinderen worden dit weekend getraind in het lezen van dierenpoep. Zo zullen ze samen met de verzorgers olifantenpoep ontleden en windjes meten in de scheetzone. Het hele spijsverteringskanaal komt aan bod.

Kindertheater

Heb je geen zin om er op uit te gaan, maar wil je wel iets leuks voor de kinderen doen, dan is interactief kindertheater een heel leuk alternatief. Ook als je kind een kinderfeestje geeft is het heel leuk om een speciaal kindertheater in te huren voor bij je thuis. Lachende Lama verzorgd interactieve kindertheatershows op locatie en zal iedereen aan het lachen krijgen. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders zullen dubbel liggen! Wil je graag een boodschap overbrengen of de voorstelling in het teken van een bepaald teken zetten? Dat kan. Maak je wensen kenbaar en de voorstelling zal op maat gemaakt worden.

Rate this post

Plaats een reactie