Home » Huishoudelijk » Leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest

Leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest

Gefeliciteerd! Je beste vriend, vriendin, zus of broer gaat binnenkort trouwen. Daarom heb jij de eervolle taak gekregen om het vrijgezellenfeest te organiseren. Super leuk natuurlijk, maar ook lastig. Hoe verzin je een origineel en leuk vrijgezellenfeest? Wij helpen je een klein beetje op weg met deze leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenbingo
Vrijgezellenbingo is een super leuk, gezellig en lowbudget idee voor een vrijgezellenfeest. Het is de bedoeling dat je de gratis vrijgezellenbingo downloadt en dat je de bruid of bruidegom uitdaagt om 25 opdrachten, van fout tot leuk, te voltooien. Dit allemaal op de dag van het vrijgezellenfeest. Hang de bingokaart om de nek van de vrijgezel en neem een stift mee. Elke opdracht die is voltooid mag worden afgevinkt. Het is de bedoeling dat alle 25 opdrachten worden voltooid en bij de eerste 5 voltooide opdrachten op een rij (bingo!) krijgt de vrijgezel een prijs. Voorbeelden van opdrachten op de bingo zijn het maken van een selfie met je partner look-a-like, het bellen van je ex om te vertellen dat je gaat trouwen en het ruilen van een kledingstuk met een onbekende. Je kunt met dit idee rekenen op een gezellige dag vol lol.

Een dropping
Een actiever idee voor een vrijgezellenfeest is het organiseren van een dropping. Je hoeft niet gelijk te denken aan survivalkamp van de middelbare school, je kunt het ook heel anders aanpakken. Door een chauffeur worden julle afgezet in het bos, het is aan jullie om bijvoorbeeld aan de hand van een soort speurtocht met verschillende opdrachten en vragen de weg terug te vinden. En dit met weinig middelen. Is de vrijgezel voor wie je het organiseert een echte luxepoes? Dan kun je kiezen voor een limousine dropping. Met een limousine en een glaasje champagne worden jullie ergens gedropt. Een iets duurdere optie, maar wel erg origineel en onvergetelijk. Voeg aan de dropping eventueel nog een nacht kamperen, of voor de luxepoezen; glamping, toe en het vrijgezellenfeest is compleet. Dit is een ideaal vrijgezellenfeest voor vrijgezellen die niet houden van veel drank en voor gek worden gezet.

Thema
Je hebt ook veel vrijgezellenfeesten met een thema. Denk aan het thema van de favoriete serie of film van de vrijgezel. Je doet dan een aantal spellen aan de hand van dit thema en hebt daarna bijvoorbeeld een lekkere barbecue met de hele groep. Voorbeelden zijn het ‘Hunger Games’ vrijgezellenfeest of het ‘Wie is de Mol?’ spel. In een middag doe je met de groep een aantal spellen die gerelateerd is aan dit thema. Hierna kun je bijvoorbeeld gaan barbecueën of gourmetten met zijn allen. Dit soort vrijgezellenfeesten zijn vaak iets duurder, maar wel erg leuk als de vrijgezel een echte fan is. Dit maakt het erg persoonlijk.

Rate this post

Plaats een reactie