Home » Educatie en werk » Leuke boeken lezen; welk boek kiezen?

Leuke boeken lezen; welk boek kiezen?

Ben je gek op lezen, en ben je op zoek naar een nieuw goed boek om in te beginnen maar weet je niet goed waar je moet zoeken? Er zijn verschillende manieren waarop je de leukste nieuwe boeken kan vinden. Hier wat tips.

Boekenwinkel

Allereerst kun je natuurlijk naar een boekenwinkel gaan. In de meeste boekenwinkels hebben ze speciale ‘hoekjes’ met daarin allerlei top 10 boeken-genres. Zoals de top 10 thrillers, de top 10 voordeelboeken, de top 10 biografieën, de top 10 Nederlandse boeken, de top 10 nieuwkomers en ga zo maar door. Je kunt dus naar een boekenwinkel gaan, en kijken of er een top 10 is van het genre boeken dat jij leuk vindt. Daarnaast zijn er natuurlijk verkopers die je kunnen helpen met het vinden van een goed boek. Vaak hoef je alleen maar te zeggen waar je van houdt, van welke schrijvers je fan bent. Voor een verkoper is dat vaak genoeg om je te kunnen helpen met het vinden van een geschikt boek.

Online

Je kan natuurlijk ook online op zoek gaan naar leuke nieuwe boeken. Dan hoef je niet allerlei boekenwinkels af te gaan op zoek naar een boek dat je leuk lijkt. Kijk bijvoorbeeld op www.boeken-top-10.nl, voor de leukste boeken van dit moment. Of ga op zoek naar een online boekenwinkel/webshop. Hier hebben ze vaak ook een top 10 van de nieuwste boeken, verdeeld over verschillende genres. Er zit dus altijd wel iets bij dat aansluit bij je interesses.

Rate this post

Plaats een reactie