Home » Keuken » Kies voor een stevige schutting van beton

Kies voor een stevige schutting van beton

In een tuin of op het terras is het wel zo handig dat je toch beschikt over een beetje privacy. Gezellig tot in de late uurtjes iets drinken met wat vrienden of met het gezin is altijd net iets minder leuk als de hele buurt jullie ziet zitten. Een schutting is daar een handige en gemakkelijke oplossing voor. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er op de markt ontelbaar veel types schuttingen zijn met elk hun eigen voor- en nadelen. Wil je er eentje plaatsen die een leven lang mee gaat? Dan is een betonschutting de logische keuze.

De verbeterde betonschutting

Betonschuttingen hebben door de jaren heen een verkeerd imago meegekregen. Men denkt nog altijd eerst en vooral aan die oude grijze vlakken die nou niet bepaald moeders mooiste zijn. Vandaag de dag is dat echter een beeld dat tot het verleden behoort. Er is een ruime selectie aan kleuren en motieven betonschuttingen zodat je altijd wel een exemplaar terug kunt vinden dat aan jouw wensen voldoet. Bovendien is het zo dat een betonschutting geen fundering nodig heeft en qua levensduur vergelijkbaar is met een gemetselde muur. Dat in tegenstelling tot veel van de populaire alternatieven van vandaag de dag zoals houten schuttingen.

Enkele eigenschappen van betonschuttingen

Een goede schutting is er eentje die niet alleen zorgt voor privacy, maar die ook tegen een stootje kan. Betonschuttingen zijn het beste van alle werelden en is een materiaal dat bovendien geluidwerend werkt en zo goed als geen onderhoud nodig heeft. Met een betonschutting zit je kortom een leven lang goed, hoef je qua onderhoud niet meer naar de schutting om te kijken en heb je bovendien het minste last van geluiden van buitenaf. Dat allemaal terwijl je tegenwoordig wel een ruime keuze aan opties hebt qua uiterlijk.

Rate this post

Plaats een reactie