Home » Koken » Kerstpakket bestellen

Kerstpakket bestellen

De feestdagen komen er weer aan, voor veel mensen een van de leukste weken van het jaar. Voor werkgevers is het tevens belangrijk om de werknemers te belonen voor hun inzet van dit jaar. Het kerstpakket is nog steeds een populaire manier. Zo kreeg in 2011 maar liefst 4,8 miljoen Nederlanders een kerstpakket mee naar huis. Het kerstpakket is ook nog steeds een gewaardeerd presentje van de werkgever, want 90% van de werknemers vindt dat het kerstpakket moet blijven.

Kerstpakketten

De waarde van het kerstpakket stijgt nog steeds, in 2013 lag de waarde van een kerstpakket zo rond de €45,-. Dit aantal is nog steeds stijgende. Alhoewel er ook een andere trend zichtbaar is en dat is dat bedrijven hun kerstpakket steeds vaker weggeven aan het goede doel. Een goede manier voor de werkgevers om dit te doen is door de keuze aan de werknemer te geven. Dat wil zeggen dat de werknemer mag kiezen of hij of zij een kerstpakket ontvangt of dat hij/zij de waarde van het kerstpakket doneert aan een goed doel.

Kerstpakketten samenstellen

Er zijn diverse bedrijven die een kerstpakket voor je kunnen samenstellen. Bij Ideaalcatering is het mogelijk om binnen 1 minuut een offerte op te vragen voor de levering van een aantal kerstpakketten. –> kerstpakket bestellen.

Rate this post

Plaats een reactie