Home » Hobby en vrijetijd » Jongerenvakanties

Jongerenvakanties

Georganiseerde jongerenvakanties zijn enorm in trek. Niks zelf hoeven regelen, alleen een keer boeken en vervolgens in bus of vliegtuig stappen op de juiste dag en tijd.

Bij Simi Reizen boek je als jongere een actieve vakantie, op 1 van de locaties in Europa. Onze actieve jongerenvakanties zijn enorm in trek bij jongeren die niet hele dagen uitsluitend op het strand willen liggen, maar ook dingen willen meemaken en beleven. Onze reizigers komen dan ook terug van onze jongeren reizen met verhalen, nieuwe vriendschappen, herinneringen en heel veel spectaculaire foto’s die niet zullen misstaan op je facebook pagina.

Jongerenvakanties met uitdaging

Tijdens onze actieve jongerenvakanties kun je rekenen op een goed gevuld programma. Bij Simi betaal je geen boekingskosten of administratiekosten, maar gewoon een all-in prijs waarmee je kunt genieten van een fantastische jongeren-vakantie. Ook het activiteitenprogramma zit gewoon inbegrepen bij onze prijs. Zo weet je vooraf goed waar je aan toe bent en kun je goed plannen wat je ter plekke nog uit kunt geven aan extra activiteiten.

Echte groepsvakanties

De jongerenvakanties van Simi zijn echte groepsreizen voor jongeren. Tijdens onze groepsvakanties breng je een groot deel van het programma samen door. Dit zorgt ervoor dat je elkaar als groep veel beter leert kennen. Ongeveer de helft van onze groepen reist alleen, de anderen met een vriend of vriendin of met een groepje. Dit zorgt voor een ontzettend divers gezelschap jongeren die er allemaal voor gekozen hebben om een absolute topvakantie te boeken.

Ervaringen van anderen

Simi Reizen is nu een aantal jaar actief en scoort ontzettend goed. De gemiddelde klantervaring is een 8.7, waar we heel tevreden mee zijn, maar ook elk jaar nog heel veel verbeterpunten hebben. Doordat we gericht om feedback vragen bij onze deelnemers kunnen we problemen goed aanpakken en oplossen. Onze reisleiding ter plaatse zorgt dat alles op locatie soepel verloopt. Niet voor niets won Simi in 2014 de prijs voor beste jongerenreis-organisatie, beste aanbieder van actieve vakanties en reisaanbieder met de beste reisleiding. Een hele eer, waar we zorgvuldig mee om gaan!

 

 

 

 

Rate this post

Plaats een reactie