Home » Overige » Je Master in het buitenland behalen

Je Master in het buitenland behalen

Als je je Bachelor diploma hebt behaald, dan heb je een waardevol papier op zak. Je kunt dit inzetten bij het zoeken naar een geschikte baan die bij jouw studie past. Wil je echter verder studeren dan kun je ervoor kiezen om een Master te behalen.

Bachelor of Master?

Waar staat Bachelor en Master voor? Afgeronde opleidingen in het hoger onderwijs kun je opdelen in graden, hiervoor heb je Bachelor en Master. De Bachelor graad krijg je na een afgeronde hbo-opleiding welke vier jaar duurt aan een hogeschool, of na drie jaar universiteit. Heb je deze behaald kun je verder studeren om een Master te behalen. Hier heb je keuze tussen een hbo-master of een universitaire master.

De bachelor en master zijn ingevoerd om op Europees niveau de opleidingen vergelijkbaar te maken. Hierdoor is er een aansluiting met andere Europese opleidingen en kun je na je studie in het buitenland werken.

Een Master kun je in Nederland behalen, maar ook in het buitenland. Op je CV staat een internationaal behaalde Master goed. Hiermee is het de kans op een (internationale) baan groter omdat je hebt aangetoond het uiterste uit jezelf te halen.

Master in het buitenland

Als je hebt besloten om een Master in het buitenland te gaan behalen zijn er allerlei zaken die geregeld moeten worden. Om te beginnen zul je moeten kiezen welke opleiding je wlit gaan volgen. Study-Globe helpt je bij het uitzoeken van een geschikte Masteropleiding. Ze geven je een passend en persoonlijk advies over de mogelijkheden en opties die je hebt. Dit is een gratis service dus neem vooral contact met ze op.

De voordelen van een Master in het buitenland

  • In het buitenland het je kwalitatief goed onderwijs.
  • Je studeert in het Engels, zodoende verbeter je deze taal automatisch.
  • Je hebt kans op een internationale carrière.
  • Super ervaring!

Kortom, als je een Master in het buitenland wilt gaan volgen, bel dan eens met Study-Globe. Die hebben ervaring met het studeren in het buitenland en kunnen adviseren over je mogelijkheden in het buitenland.

 

Rate this post

Plaats een reactie