Home » Internet » Je huis verbouwen in Zundert

Je huis verbouwen in Zundert

Zundert, het mooie Brabantse dorp gelegen in de buurt van Breda en het Belgische Antwerpen. Een dorp vol met leven. Van het grootste bloemencorso van de wereld tot de aardbeienfeesten. Dit levendige dorp huisvest een redelijk aantal inwoners van allerlei leeftijden. In de winkelstraat zijn talloze winkels, cafetaria, restaurants, en terras gelegenheden te vinden. Voor ieder wat wils. Daarnaast is er vol op werkgelegenheid. Naast bovengenoemde zijn er tientallen aardbeien-, planten- en boomkwekerijen te vinden waar jong en oud aan de slag kan. In de zomermaanden kunnen de studenten aan de slag evenals op zaterdagen.

De huizenmarkt

Wat betreft de landelijke crisis op de huizenmarkt valt dit in Zundert reuze mee. De lokale makelaren hebben redelijk veel huizen in de aanbieding, maar veelal worden deze ook snel verkocht. Daarnaast worden er relatief veel nieuwe projecten gestart. Zo is recentelijk de Tapuit opgeleverd en wordt het project bij Les Amis binnenkort ook opgeleverd. In de nabije toekomst worden wijken zoals de Wissel, de Tuinderij, Weide pracht, Molenstraat 200 en Anna 2 gerealiseerd. Met de realisatie van deze wijken kunnen er weer een flink aantal inwoners bij komen. Zo worden er luxe appartementen maar ook rijtjeshuizen en twee onder een kap woningen gebouwd. Op deze manier kunnen zowel starters als gevorderden de juiste plek vinden. Daarbij is het voor starters mogelijk om een starterslening aan te vragen, wel zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar gesteld vanuit de gemeente Zundert.

 

Aanbouw, verbouw en renovatie

Naast alle nieuwbouw zijn er ook erg veel oudere huizen te vinden in Zundert. De een wat groter dan de ander. Deze oudere huizen zijn na verloop van tijd toe aan een opknapbeurt. Dit komt door slijtage, nieuwe betere materialen en de algehele look and feel die vervallen raakt. Om er voor te zorgen dat alle werkzaamheden naar wens verlopen is het verstandig om een ervaren aannemer het werk te laten verichten. Rudy Vermeeren is zo’n aannemer. Dit bedrijf is al een groot aantal jaren actief als aannemer en richt zich tevens op timmerwerken en bouw. Met de opgebouwde ervaring kunnen zij u goed van dienst zijn. Om er voor te zorgen dat alles naar wens gedaan wordt zal er eerst op locatie gekeken worden hoe het op dit moment er uit ziet. Tijdens deze bespreking worden uw eisen en wensen genoteerd en zal er een ruwe schets gemaakt worden. Op deze manier krijgt u een idee van wat er gerealiseerd kan worden. Rudy Vermeeren zal u van deskundig advies voorzien en uw dromen waar maken. Indien nodig worden andere specialisten ingehuurd om bepaalde taken uit te voeren, dit om voor het gewenste resultaat te kunnen zorgen. U hoeft hier zelf uiteraard niets voor te doen. Zoals eerder vermeld staan er in Zundert redelijk veel oudere huizen. Deze zijn naar verloop van tijd toe aan renovatiewerkzaamheden. Renoveren is een vak apart, maar ook daarbij kunt u geholpen worden. Ditzelfde geldt voor allerlei soorten verbouwingen en aanbouw werkzaamheden. U kunt er voor kiezen om dit soort werkzaamheden zelf te doen, maar wanneer u niet vakkundig genoeg bent, of simpelweg geen tijd heeft, is het zeker aan te raden om een aannemer in de arm te nemen. Op deze manier bent u zeker van een mooi resultaat.demolition-558411_640

 

Rate this post

Plaats een reactie