Home » Auto » Je auto lekker laten ruiken

Je auto lekker laten ruiken

auto stinktRuikt jou auto muf? Hangt er een vies geurtje? Is er in gerookt of ruikt het naar hond?

Pak dit probleem dan aan! Je auto lekker laten ruiken

Laat je auto weer lekker ruiken en reken af met die nare geurtje. Alle vieze geurtjes zijn weg te krijgen. Sommige geurtjes hebben een speciale behandeling nodig. Een hondengeur behandel je namelijk anders dan een sigarettengeur.

Om te beginnen moet je de auto eens helemaal leeg halen. Weet je nog hoe de auto was toen je hem kocht? Helemaal leeg, dus geen persoonlijke bezittingen er meer in. Gooi alle troep er dus uit.

Vervolgens ga je de auto eens grondig stofzuigen. Haal hierbij de matten uit de auto en zuig alles eens goed uit. Heb je zelf geen krachtige stofzuiger dan kun je ook naar een wasstraat gaan waar ze er wel een hebben. Die kost 50 cent er daar kun je de hele auto mee schoonmaken.

De matten moeten ook gestofzuigd worden maar voordat je dat doe moet je ze eerst even uitkloppen zodat het ergste er uit is en dat je vastzittend vuil los klopt.

Daarna sop je de auto eens goed uit. Een goede allesreiniger doet wonderen. Uiteraard kun je ook een interieurreiniger halen bij de autospeciaalzaak. Die heeft als voordeel dat hij een speciaal laagje achter laat welke geen stof aantrekt. Antistatisch dus.

Ook de ruiten moet je niet vergeten te reinigen. Doe dit met een sopje waarbij een druppel dreft en een dopje amonia wordt gebruikt. De ruiten worden hierdoor brandschoon. Uiteraard kun je ook een glassex gebruiken.

Deze basisreiniging helpt al aanzienlijk. Wil je weten hoe je specifieke geuren kunt elimineren dan kun je dat op onze website verder lezen. Kom naar http://particulier-autoverkopen.nl of klik op de blauwe link hierboven om direct naar het juiste artikel te gaan.

Rate this post

Plaats een reactie