Home » Hobby en vrijetijd » Wat is streetsurfing ?

Wat is streetsurfing ?

Wave boarden wordt ook wel is streetsurfen genoemt, dit komt omdat Streetsurfing de fabrikant en ook de uitvinder van het waveboard is. Ze hebben op het waveboard dan ook een patent genomen.

Buiten Ripstick is Streetsurfing het enige merk dat in Europa waveboards mag verkopen. Gelukkig zijn ze dan ook het beste merk.

Streetsurfing is een Amerikaans merk dat in 2004 werd opgestart, met de missie van het brengen van nieuwe lifestyle concepten en nieuwe manieren om van het leven te kunnen genieten. Dit was de visie die Streetsurfing had bij het uitvinden van het waveboard. Vanaf 2004 tot op de dag van vandaag blijft deze missie nog steeds onaangeroerd, Streetsurfing droomt nog steeds van het
creëren van nieuwe manieren om plezier en lifestyle en om deze over te brengen aan onze goede
vrienden, liefhebber en klanten.

De naam wave boarden is eigenlijk heel simpel, als je aan het wave boarden bent heb je het gevoel
dat je tegelijk aan het Surfen en aan het Snowboarden bent. Dit heeft Streetsurfing gewoon letterlijk
vertaald: wave boarden is in het Nederlands vertaald: golf surfen.

Maar buiten wave boards maakt Streetsurfing nog tal van andere dingen, zo hebben ze een ruim assortiment aan boards: skateboards, longboards, popboards. En een ruim assortiment aan scooters (steps): road scooters, dirt scooters en stunt scooters. En voor al deze producten hebben ze alle onderdelen plus  een ruim assortiment van accessoires.

Buiten het vernieuwen en uitvinden van deze producten, staat Streetsurfing ook bekend om het
maken van hun coole video’s en adembenemend foto’s. Hiervoor hebben ze professionele riders die over hele wereld zitten, Streetsurfing sponsort deze mensen, en in ruil daarvoor krijgen ze super beeldmateriaal! Dit zorgt dan weer voor extra verkoopcijfers! Neem maar eens een kijkje op internet, het staat er vol van. Dit is kort samengevat wat Streetsurfing is en waarvoor ze staan.

Rate this post

Plaats een reactie