Home » Hobby en vrijetijd » Wat is een space scooter ?

Wat is een space scooter ?

De space scooter is natuurlijk een afgeleide van het “steppen”. Maar het is toch wel iets helemaal anders. Toch is de space scooter ook een soort van step, de space scooter wordt aangedreven op beweging en dit kan op 2 manieren: door middel van gewoon te steppen, of door middel van de voetplank van voor naar achteren te trappen. Hierdoor wordt de ketting geactiveerd, die er vervolgens voor zorgt dat de space scooter vooruit gaat. Als je deze beweging doet dan krijg je het gevoel dat je in de ruimte loopt, hierdoor heeft deze step zijn naam “spacescooter” gekregen.

De space scooter is een heel mooie step verkrijgbaar in 2 modelen: de space scooter x580 en de space scooter junior. De space scooter x580 is verkrijgbaar in het zwart, wit en roze. Ze hebben telkens dezelfde stickers en dezelfde kleur wielen. De spacescooter junior is verkrijgbaar in het blauw en in het roze. Ze hebben eveneens dezelfde stickers maar de kleur van wielen verschillen, zo heeft de spacescooter junior roze, roze wielen. En de spacescooter blauw, groenen wielen.

Een voordeel van de spacescooter tegenover de step is dat hij veel sneller gaat zonder al te veel moeite te doen. Zo haalt de spacescooter makelijk 15km/u, Ideaal voor lange afstanden. Maar let wel op dat je bij een val tegen zo een snelheid, je al flinke verwondingen kan oplopen en dus raden we je zeker bescherming aan!

Ook vinden we het belangrijk dat je opvalt in het verkeerd met je spacescooter, net zoals er veel kinderen met de fiets naar school gaan, gaan er dagelijks veel kinderen met de spacescooter naar school. Dit gebeurt vaak langs druk verkeer of savond’s als er al schemering is, Hiervoor raden we je aan om fluoriderende vesten te dragen en jou spacescooter te voorzien van een licht en een bel!

Een nadeel van de spacescooter ten opzichte van de step is dat de spacescooter toch wel dubbel zo zwaar is en dat maakt de spacescooter minder interessant voor freestyle (trucjes). Dit geeft de spacescooter dan weer het voordeel dat je meer controle hebt tijdens het steppen, en dus makkelijker berijdbaar is.

Rate this post

Plaats een reactie