Home » Niet gecategoriseerd » iPhone kopen zonder abonnement. Kan dat?

iPhone kopen zonder abonnement. Kan dat?

Wil je een nieuwe iPhone kopen, maar wil je niet vastzitten aan een abonnement? Dan zijn er tegenwoordig gelukkig genoeg mogelijkheden om een iPhone te kopen zonder abonnement. Zo zijn er tegenwoordig bijvoorbeeld steeds meer aanbieders die losse (refurbished) toestellen aanbieden. Daarnaast kun je kiezen voor een Sim Only abonnement. Dit zijn slechts twee voorbeelden. In dit artikel vertellen we je graag meer over het kopen van een iPhone zonder abonnement.

‘Gratis’ iPhone bij abonnement

Het kopen van een losse iPhone wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets. Onlangs kwam in het nieuws dat de ‘gratis’ telefoon die je bij een abonnement krijgt toch niet echt gratis is. De telefoon die je bij een abonnement blijkt zelfs een lening te zijn! Dit heeft gevolgen voor veel mensen. Ieder abonnement op een toestel van 250 euro of meer valt hierdoor onder de Wet op financieel toezicht (Wft).

Refurbished iPhone kopen

Een van de oplossingen om niet meer vast te zitten aan deze dure abonnementen is door een refurbished iPhone te kopen. Een refurbished iPhone is een iPhone die retour is gekomen. Dit kan zijn vanwege een inruilprogramma, een technisch mankement of via verzekeraars. Refurbished devices worden schoongemaakt, op meer dan 20 punten gecontroleerd en alle data wordt verwijderd. Indien nodig wordt het toestel ook nog gerepareerd.

Wil je graag een refurbished iPhone kopen? Neem dan eens een kijkje bij Forza Refurbished. Hier vind je refurbished Apple devices zoals iPads, MacBooks en iPhones tegen een betaalbare prijs. Daarnaast krijg je standaard 24 maanden garantie op je refurbished iPhone!

In combinatie met Sim Only

Wanneer je kiest voor een iPhone zonder abonnement wil je natuurlijk wel kunnen bellen, sms-en en internetten. Tegenwoordig kiezen daarom steeds meer mensen voor een Sim Only abonnement. Een Sim Only abonnement is een abonnement waar je alleen betaald voor het aantal minuten, smsjes en MB’s dat je nodig hebt. Hierdoor ben je niet onnodig veel geld kwijt.

Rate this post

Plaats een reactie