Home » Elektronica » iPhone 6 oplader tips

iPhone 6 oplader tips

Een veel voorkomend probleem bij iPhone opladers is dat ze er snel mee ophouden. Dat moet stoppen! Volg daarom de volgende tips:

1: Kies altijd een gecertificeerde kabel
Ben je op zoek naar een iPhone 6 kabel? Dan kun je het beste een kabel kopen van Apple zelf. Veel goedkopere merken kabels, zoals bijvoorbeeld van de Action, geeft vaak niet de goede verbinding. Je iPhone geeft dan de melding dat de kabel niet gecertificeerd is en mogelijk niet goed werkt met de iPhone, of de iPhone laadt gewoon weg niet op.

Kies altijd voor een gecertificeerde kabel
Als je kiest voor een niet-gecertificeerde kabel (dus een kabel die niet van Apple is, maar van een goedkoper merk, als bijvoorbeeld de Action) heb je een grote kans dat ze niet goed of helemaal niet werken. Veel mensen vinden het zonde van hun geld om zoveel uit te geven (rond de dertig euro) voor een kabel van Apple en kopen liever een goedkoper merk.

2: Goedkoop is duurkoop
Als de verbinding tussen de kabel en de iPhone niet goed is krijg je altijd een melding. Vaak gebeurt dit bij de aanschaf van een goedkope kabel waarvan de kwaliteit bedenkelijk is. Dit goedkoper merk gaat vaak snel kapot en er zit geen garantie op. Met een gecertificeerde kabel heb je in ieder geval de garantie dat het werkt.

Rate this post

Plaats een reactie