Home » Elektronica » iPhone 5s tips en trucs

iPhone 5s tips en trucs

Wie een iPhone van Apple bezit zal als vervolg telefoon waarschijnlijk weer een iPhone aanschaffen. Veel mensen willen graag het nieuwste van het nieuwste hebben omdat nieuwe toestellen simpelweg sneller zijn. Maar het ligt natuurlijk ook aan alle “hype” die om de toestellen ontstaat. Toch blijkt dat niet iedere iPhone gebruiker alle features weet te benutten van de smartphone. In dit artikel lees je meer over tips en trucs met de IPhone 5s.

 

Camera tips

Maak gebruik van de slomo-functie om hilarische of juist interessante video’s te kunnen maken. De slomo-functie vind je door de camera app te openen en vervolgens naar links te vegen. Er kan in 720p gefilmd worden tijdens de slomo stand, in tegenstelling tot 1080p in de normale stand. Naast de slomo functie kun je ook de burst-stand gebruiken. Hierbij kun je 10 foto’s per seconde maken. Erg handig wanneer je een specifiek moment op beeld wil leggen maar niet zeker weet of je genoeg tijd hebt om meerdere foto’s te maken.

Ook voor filmen in het donker is een handige oplossing gevonden. Zet simpelweg de flits aan door op de bliksemschicht bovenin beeld te klikken. Ben je niet tevreden over de achtergrond kleur bij de foto? Stel terwijl je aan het richten bent een filter in

Overige tips

Beveiliging is tegenwoordig een hot item. Alles moet zo veilig mogelijk zijn zonder al te veel extra kosten. Toch hoor je vaak dat een bedrijf gehackt is of er een botnet een website plat legt. Apple heeft er nu voor gezorgd dat je met vijf vingers tegelijk kunt inloggen op je iPhone. Je zou dus je gehele hand in kunnen stellen als beveiligingssleutel.

 

Om je data verbruik in de hand te houden is er een handige feature toegevoegd aan de iPhone 5s en IOS 7. Je kunt namelijk bij de instellingen per applicatie instellen of deze gebruik mag maken van mobiele data. Op deze manier kun je applicaties die te veel data verbruiken tijdelijk uitschakelen zodat je niet over je data bundel gaat.

 

Heb je het druk en wil je liever niet afgeleid worden door geluid maar toch weten wanneer je een melding hebt op je telefoon? Dan kun je je flitser instellen als notificatie melder. Deze zal flitsen zodra je een berichtje binnen krijgt.


Wanneer je opzoek bent naar een prijsvriendelijke iPhone 5s zou je eens een kijkje kunnen nemen op de website van https://www.refurbishediphonekopen.nl. Hier worden verschillende refurbished iPhones aangeboden. Vrijwel alle onderdelen zijn vervangen waardoor de smartphone zo goed als nieuw is.

Rate this post

Plaats een reactie