Home » Android » iPad laten repareren in Antwerpen

iPad laten repareren in Antwerpen

Het zat er een keer aan te komen, maar je iPad heeft het nu echt begeven. Het scherm is kapot, er zit een barst in het glas of de homeknop werkt niet meer. Het maakt niet uit hoe groot het mankement aan je iPad is, De Telefoon Reparatie Winkel is maar al te graag verantwoordelijk voor alle iPad reparatie’s in Antwerpen.

Hoe snel heb ik mijn iPad terug?

Dit is vaak de eerste vraag die we krijgen van klanten. En terecht ook. Je wilt tenslotte zo snel mogelijk weer gebruik maken van je iPad. Is het niet voor werk dan wel voor privé gebruik. Wij hebben twee opties om je iPad zo snel mogelijk te repareren:

 

  1. iPad reparatie in Antwerpen. Je komt bij ons langs in de vestiging in Antwerpen en kunt je iPad de volgende dag weer ophalen.
  2. Het opsturen van je iPad. Stuur je iPad op dan zoeken wij het probleem voor je uit, bespreken het me je en je iPad is binnen 72-uur weer zo goed als nieuw.

Van beide mogelijkheden wordt veel gebruik gemaakt. Onze medewerkers staan altijd gereed om je iPad van de beste herstelbuurt te voorzien. In totaal krijg je 3 maanden garantie bij een iPad reparatie.

 

Waarom zijn onze klanten zo tevreden?
Onze experts beoefenen al jaren hun vaak. Dit maken ze echte specialisten. Ze weten hoe ze met je iPhone om moeten gaan én hoe ze met mensen moeten om gaan. Kom gerust langs en maak kennis met onze iPad reparatie Antwerpen.

Rate this post

Plaats een reactie