Home » Internet » Instelbare boxsprings

Instelbare boxsprings

In de huidige samenleving is een goede nachtrust erg van belang. Overdag gebeurt er namelijk veel en er moet meestal hard worden gewerkt. Ook krijg je veel indrukken te verwerken. Na een lange dag waarin veel is gebeurd, is het natuurlijk heerlijk om neer te ploffen op een perfecte boxspring. Maar hoe vind je een goede boxspring die bij je past?

 

Boxsprings

Er zijn diverse boxsprings te koop bij De Been Slaapadviseurs waar een hoop voordelen aan zitten. Zo zijn er boxsprings die instelbaar zijn. Op deze manier wordt je hele lichaam goed ondersteund als je slaapt, en kunnen je spieren zich ontspannen. Zo kun je lekker diep slapen en wordt je met een heleboel energie weer wakker.

 

De ideale slaapomgeving

In de ideale slaapomgeving is het donker en stil. Zorg er dus voor dat je geluid en licht buiten houdt waar dat mogelijk is. Als er dus apparaten in je kamer staan die zoemende geluiden maken, kun je deze het beste uit het stopcontact halen. Soms kan zelfs het tikken van de klok al voor onrust zorgen. Verder is het belangrijk dat je slaapomgeving schoon is. Hierbij moet je niet alleen denken aan goed schoonmaken, maar ook aan je raam regelmatig open te zetten. Hierdoor wordt je kamer goed geventileerd en slaap je ‘s nachts in schone lucht. Op deze manier is de omgeving in je kamer ideaal om te slapen, maar je bed zelf moet natuurlijk ook schoon zijn. De bedden van Wonderland hebben afneembare stoffen. Met een rits kun je deze gemakkelijk verwijderen en wassen in de wasmachine. Dit is ideaal om niet alleen de omgeving, maar ook je bed schoon te houden. Verder zijn de matrassen van Wonderland kantstabiel en omkeerbaar. Als je net lekker slaapt, is niets zo vervelend als het gevoel hebben van je bed af te rollen als je naar de kant toe draait. Door de kantstabiliteit voorkom je dit gevoel en kun je lekker doorslapen. Als je een matras lang gebruikt, wordt de stevigheid op sommige plaatsen minder. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren op de plaats waar je schouder in de matras drukt. De matrassen van Wonderland kun je omkeren, hiervoor blijft je matras gelijkmatig comfort bieden. Hiermee is een goede nachtrust gegarandeerd!

pillows-890568_640

Rate this post

Plaats een reactie