Home » Gezondheid » Hoe vind ik de goedkoopste energieleverancier?

Hoe vind ik de goedkoopste energieleverancier?

Vrije markt
Rond 2004 is de markt rond energieleveranciers opengegaan en zijn er verschillende prijsvechters op de markt gekomen. Voor 2004 waren er eigenlijk maar heel weinig aanbieders en stonden de meeste prijzen vast. Toen de energiemarkt eenmaal openging probeerde veel nieuwe bedrijven zich te onderscheiden met goedkopere tarieven maar ook op het gebied van service en milieuvriendelijkheid. Elke energieleverancier is werkzaam door het hele land dus u kunt bepalen wat voor u het beste is.

Vind de goedkoopste energieleverancier
We leven in een tijd dat er op veel verschillende dingen bespaart kan worden, verschillende bedrijven bieden verschillende diensten aan en ook bij de energieleveranciers kan er flink bespaart worden. Op www.Overstappen.nl kunt u gemakkelijk bekijken hoeveel u kunt besparen en wat de mogelijkheden zijn voor een overstap. Door middel van een handige zoekmachine kunt u zien wat de mogelijkheden zijn. In deze zoekmachine kunt u de grootte van uw gezin opgeven, uw postcode en uw huidige energieleverancier vergelijken. Als u vervolgens zoekt krijgt u een lijst te zien van alle aanbieders met alle tarieven en of ze groene stroom leveren. Op deze manier kunt u zeer makkelijk en overzichtelijk zien wat er aangeboden wordt.

Blijven of overstappen
Vaak zijn we geneigd te denken dat als we ergens blijven dat we dan beloond worden. In sommige gevallen is dit ook zo maar in de meeste gevallen is dit niet zo. Nuon en Essent belonen bijvoorbeeld door elk jaar u iets minder te laten betalen voor energie. Dit klinkt prachtig natuurlijk maar we moeten ons tegelijkertijd wel realiseren dat deze energie prijzen al vrij hoog liggen om mee te beginnen, ook is het zo dat dit alleen geldt voor stroom en niet voor gas. Als we onze energienota bekijken bestaat gas over het algemeen uit twee derde van de nota. Ook is het zo dat de energieprijzen vast staan bij Nuon en Essent dus mochten de prijzen dalen zit je helaas vast aan de prijzen opgenomen in je contract. Kijk op www.Overstappen.nl wat voor u de beste keuze is!

Rate this post

Plaats een reactie