Home » Hobby en vrijetijd » Hoe versier je mooie vrouwen?

Hoe versier je mooie vrouwen?

In principe is het praten met mooie meisjes min of meer hetzelfde als met “gewone” meisjes (zie mijn versier & flirt tips): stap erop af en praat met haar! Geen ingeblikte openingszinnen die al jaren bij jou op de kast hebben gestaan, maar bij voorkeur iets spontaans: iets dat gewoon toevallig gebeurt, want het beste is altijd als de ontmoeting toevallig is.

Als je niks spontaans weet, dan kun je ook wel iets doen dat spontaan lijkt, of in ieder geval iets dat daar zo dicht mogelijk in de buurt komt. Tsja, je moet ergens mee beginnen om met dat meisje te praten. Het kan gebeuren dat als je een mooie vrouw in het oog krijgt, dat je hartslag omhoog gaat. Dat is normaal. Stel je voor dat je niks voor haar zou voelen… seks tips

Dat zou toch saai zijn? Nou, gewoon gaan, en geen ge-ja-maar. OK? Oh, voor een paar laatste tips voor het versieren: soms gebeurt het weleens dat ze wordt afgeleid, of dat ze even met een vriendinnetje gaat praten als ze wordt aangesproken, maar daar moet je gewoon doorheen bijten. Er zijn weinig mannen die een fatsoenlijk gesprek met een mooie vrouw aan durven te gaan, en omdat haar sociale groep zo groot is, moet ze de contacten af en toe een beetje onderhouden. Zorg er ook voor dat je wat te melden hebt!

Zij krijgt dagelijks met doodnormale gesprekken te maken. Zo vaak dat ze er na verloop van tijd genoeg van heeft en de roodgloeiende telefoon niet eens meer opneemt! Dat is ook een van de redenen waarom je mooie vrouwen altijd aan de telefoon ziet hangen: het creëert een beeld dat ze altijd bezig zijn en een goed sociaal leven hebben, maar eigenlijk zitten ze te wachten op iets beters: de prins die op zijn witte paard aan komt om haar in vervoering te brengen! Hij moet laten zien dat hij meer waard is dan die anderen!

Vergeet niet… dat het versieren van vrouwen bij je uiterlijk begint..

vrouwen versieren

 

Rate this post

Plaats een reactie