Home » Eten en Drinken » Hoe je de smaak te pakken krijgt met de maaltijdbox van Mathijs

Hoe je de smaak te pakken krijgt met de maaltijdbox van Mathijs

Heel Nederland dagelijks een lekkere maaltijd laten koken met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Dat is droom van Mathijs Vrieze van Mathijs Maaltijdbox. Jij houdt tijd over doordat de boodschappen voor je worden bedacht èn thuisbezorgd. Een goede variatie van de benodigde voedingsstoffen helpt je lijf gezond te houden. Door de stappen uit het bijgeleverde recept te volgens, is je maaltijd zo klaar. Voor het geval je met vakantie gaat of het een week niet uitkomt kun je eenvoudig 6 dagen voor levertijd aanpassingen doen. De ingrediënten in de maaltijdbox van Mathijs zijn afgemeten zodat je niets hoeft weg te gooien. De maaltijdbox van Mathijs biedt dus: lekkere recepten met verse ingrediënten, alles afgepast en afgemeten en gekoeld bij je thuis.

Pure producten

De maaltijdbox van Mathijs bevat voornamelijk pure producten. Bij vlees vaak biologisch en bij vis altijd het ‘Marine Stewardship Council-keurmerk’. De vissers die werken voor dit keurmerk houden het leven in zee zoveel mogelijk in stand. Snel een verse maaltijd op tafel zetten boordevol verse ingrediënten met behulp van lekkere recepten. Gevarieerd eten zonder toevoegingen. Biologisch èn puur. Met de maaltijdbox van Mathijs is dit een fluitje van een cent.

Levering aan huis

Elke week ontvang je de maaltijdbox van Mathijs met drie lekkere recepten en verse ingrediënten gekoeld thuisbezorgd. Alles is vers, afgewogen en afgepast. Wanneer je een maaltijdbox van Mathijs bestelt, ontvang je deze vanaf dat moment elke week. Pauzeren kan altijd. De box ontvang je op maandag tussen 17:00 en 22:00. Ben je niet thuis? Ook geen probleem. Dan wordt de maaltijdbox van Mathijs afgeleverd bij de buren.

Rate this post

Plaats een reactie