Home » Internet » Hoe kom je snel aan Facebook Likes

Hoe kom je snel aan Facebook Likes

facebook likes kopenEen veel gestelde vraag: hoe kom je snel aan Facebook Likes

Daar zijn meerdere antwoorden op mogelijk namelijk. Feitelijk zijn er 2 wegen die je in kunt slaan. Weg 1 is de natuurlijke weg waar je door middel van promoties meer likes kunt verkrijgen. Weg 2 is dat je tegen betaling meer likes krijgt. Beide wegen kun je prima bewandelen. De een is goedkoper dan de andere waarschijnlijk en als je geen haast hebt is dat een prima manier.

Meer Facebook likes krijgen door een win-actie

Een win-actie op touw zetten is niet moeilijk en kan een manier zijn om meer Facebook Likes te krijgen op je Facebook pagina. Je kunt ‘volgers’ van alles laten winnen van gratis entreekaartjes van de Efteling tot aan een iPad. Wat moet men daar voor doen? Je Facebook pagina liken. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je bij 500 vind-ik-leuks de prijs gaat verloten onder een van de likers.

Om je win-actie succesvol te maken moet je de grens niet heel hoog maken. Een winkans van 1 op 10.000 is voor veel mensen niet interessant, 1 op 500 daarentegen wel. Maak dan ook duidelijk dat de winkans heel groot is zodat je mensen even wakker schudt.

Geef daarnaast ook iets leuks of interessants weg. Een waardebon van 5,- euro zal weinig nieuwe Facebook vind-ik-leuks aantrekken. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een winkans van 1 op 500 je pagina gaan liken als daar een waarde van 25,- euro of hoger tegenover staat.

Facebook Likes kopen

Een andere manier om aan je Facebook likes te komen is door ze te kopen. Op deze manier kun je jezelf tijd besparen en wordt alles voor je geregeld. In veel gevallen ben je zelfs nog goedkoper uit voor het aantal likes die je krijgt. Sneller en eenvoudiger je doel bereiken. Facebook likes kopen is de meest efficiënte manier om je pagina de juiste boost te geven.

Voordeel van meer Facebook Likes

Het voordeel van meer Facebook Likes op je Facebook pagina is dat hij er professioneel en echter uitziet. Mensen krijgen meteen een vertrouwd gevoel als ze zien dat er al een hoop mensen zijn geweest die de pagina geliked hebben. Dit geeft meer overtuigingskracht waardoor je snel nieuwe likes zult aantrekken en makkelijker je product of dienst zult verkopen. Meer Facebook Likes leidt direct tot een succesvoller bedrijf. Doe er dus je voordeel mee.

5/5 - (5 stemmen)

Plaats een reactie