Home » Hobby en vrijetijd » Herkenbaar op vakantie

Herkenbaar op vakantie

Met je vrienden of vriendinnen naar Spanje, Italië, Portugal of Bulgarije. De vakantie is één van de mooiste weken van het jaar. Samen met je vrienden op stap, drankjes doen en los gaan in één van de vele clubs. Overdag heerlijk op het strand bijslapen of fanatiek meedoen aan een volleybaltoernooi. Jullie vakantieweek staat in het teken van genieten en uitgaan. Ondanks dat je op vakantie gaat, zul je niet uitgerust terug komen. Daar staan de vrienden vakanties immers om bekend. Ga je met een hele grote groep? Laat dan zien dat jullie bij elkaar horen. Het is in de eerste plaats heel handig voor jullie, want jullie zijn heel herkenbaar en raken elkaaribiza-209964_640 minder snel kwijt. Daarnaast is het voor omstanders een goede openingszin en is het bovenal gewoon heel erg leuk. Je kunt bijvoorbeeld shirtjes laten bedrukken met jullie naam erop. Ben je al vaker met vrienden op vakantie geweest, dan kun je ook een shirt bedrukken met alle vakantiebestemmingen. Wil je later ook nog wat aan de shirts hebben, laat je shirts dan wel bedrukken door een professioneel bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld bij www.mechandisingconcepts.nl.

 

Overige feesten

Niet alleen op vakantie is het leuk en handig om kleding te laten bedrukken. Ook bij vrijgezellenfeesten, teamuitjes of familieweekenden is het heel handig.  Je hebt altijd een herkenningspunt. Bij een vrijgezellenfeest is het natuurlijk wel de bedoeling dat de bruid of bruidegom in spé gehuld gaat in een ander, wat meer bijzonder pakje. Hebben jullie een sporttoernooi? Ook dan zijn dezelfde shirts een aanrader. Zo weet je precies bij wie je in het team zit. Laat de naam van jullie team op het shirt bedrukken en zorg dat je onverslaanbaar bent. Daarnaast is het natuurlijk ook een erg leuk aandenken.

 

Verschillende druktechnieken

Je kunt de kleding op verschillende manieren laten bedrukken. Je kunt je het beste laten informeren door het desbetreffende bedrijf. Je hebt namelijk een zeefdruk, dit is eigenlijk de meest gebruikte techniek om kleding te bedrukken. Zeefdruk is een vorm van directe druktechniek. Je hebt ook een indirecte druktechniek en het borduren. Het hang van het ontwerp af en van de kleding waarop het gedrukt moet worden. Een goede textieldrukkerij weet precies welke techniek hij toe moet passen en zorgt ervoor dat jullie nog lang plezier hebben van jullie bedrukte kleding.

Rate this post

Plaats een reactie