Home » Overige » Hairextensions op je bruiloft

Hairextensions op je bruiloft

Hairextensions op je bruiloft geven je net dat laatste beetje glam als toevoeging op je prachtige bruidslook. Vaak denkt iedereen bij extensions al heel snel aan een hele lange, volle bos haar maar het tegendeel is waar. Of je nou kiest voor kort, lang, half opgestoken of je haren helemaal los, hairextensions zijn voor iedere bruid. Hieronder vind je alles over hairextensions op je bruiloft!

Wanneer kan je hairextensions dragen?

Voordat je kiest of je hairextensions op je bruiloft wilt moet je eerst beslissen wat voor bruidskapsel je wilt op je big day. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor bruidskapsel je kiest want hairextensions kunnen er altijd bij, of je nou meer volume, lengte of kleur wilt het is altijd iets extra’s voor je grote dag. Je moet wel goed kijken welke hairextensions je wilt. Bij het maken van die keuze moet je goed rekening houden welke lengte, dikte en welke kleur hairextensions je wilt.

Langer, langer, langst

Hairextensions worden vaak gebruikt om je haren meer lengte te geven. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een bruidskapsel met lange haren, zo lang als je zelf wilt! Je kunt bijvoorbeeld je haar twee keer zo lang maken of doe het niet iets subtieler. Naast dat extensions handig zijn voor meer lengte is het ook superhandig om meer volume te creëren bij half opgestoken kapsels. Opgestoken kapsels zijn heel handig voor je bruiloft. Je haar is uit je gezicht en je ziet er ook nog eens prachtig uit. Door hairextensions te gebruiken zorg je ervoor dat je kapsel niet uitzakt na de ceremonie.

Bloemen en hairextensions

Wat ook heel hip en natuurlijk is, is om je hairextensions te combineren met bloemen. Bloemen worden heel vaak gebruikt bij bruidskapsels en hiermee kun je heel gemakkelijk je bruidsthema verwerken in je haar. Je kunt er ook voor kiezen om bloemen van het seizoen waarin je gaat trouwen in je haar te verwerken. Ben je niet zo’n fan van bloemenkransen dan kun je ook bloemen door je haar heen laten vlechten. Laat ze bijvoorbeeld vast maken aan je hairextensions, is supermooi en je beschermt je haar er ook nog eens mee.

Hairextensions in een staart

Hou je er helemaal niet van als je haar in je gezicht komt dan heb je naast opgestoken haar nog een keuze! Een bruidskapsel met een staart. Dit hoeft helemaal niet gewoontjes te zijn want door mooie extensions te gebruiken kun je een hele mooie, volle staart creëren. Je kan met hairextensions ook experimenteren door verschillende kleuren te gebruiken.

Rate this post

Plaats een reactie