Home » Huis » Green-Flor Pvc vloeren

Green-Flor Pvc vloeren

Pvc is een afkorting van “polyvinylchloride”. Pvc is een kunststof die bij toeval begin 19e eeuw werd ontdekt. Het is goedkoop, makkelijk te bewerken en wordt in allerlei takken van industrie gebruikt ter vervanging van hout en beton.
Doordat een fles vinylchloride per ongeluk werd blootgesteld aan zonlicht ontstond de stof polyvinylchloride. In 1926 werd deze stof verder ontwikkeld waarna een flexibel en eenvoudig te bewerken materiaal ontstond.
Inmiddels wordt Pvc in ontelbare producten gebruikt. Pvc-buizen kent natuurlijk iedereen. Ook wordt Pvc gebruikt om regenkleding, speelgoed en vensterbanken van te maken. Het is sterk, flexibel en goedkoop.

Pvc vloeren

Het materiaal is uitermate geschikt om vloeren van te fabriceren. De Pvc vloer lijkt op zeil. Het is dun en soepel en kan bedrukt worden met allerlei prints.
Een vloer van zeil is lastiger te leggen dan een Pvc vloer. Zeil wordt op een rol in lange banen geleverd en moet op maat worden gesneden. Dit is niet het geval bij een Pvc vloer. Deze wordt net als bij laminaat in stroken geleverd en kan zo eenvoudig op de vloer gelegd worden.

Green-Flor

Green Flor is een Pvc vloer die comfortabel is en lang meegaat. Kenmerkend voor deze vloer is de hoge slijtvastheid en het makkelijke onderhoud. Het is daarom een hygiënisch vloer die fijn is wanneer er kleine kinderen aanwezig zijn. Er kan zelf vloerverwarming onder de Pvc vloer aangelegd worden!

Pvc vloeren kunnen in ieder ruimte gelegd worden. Voor zowel woon- als slaapkamer komt deze vloer helemaal tot zijn recht. De Green-Flor zorgt voor een gezonde leefomgeving en is milieuvriendelijk.
Green-Flor maakt zijn naam waar door een verantwoord product op de markt te brengen die voor, tijdens en na het productieproces het milieu respecteert.

Green-Flor vloeren biedt een uitgebreide collectie vloeren aan in tijdloze, exotische, moderne en trendsettende ontwerpen. Een vloer waar je nooit geen spijt van krijgt!

Rate this post

Plaats een reactie