Home » Internet » Google Plus volgers nodig? Koop ze gewoon!

Google Plus volgers nodig? Koop ze gewoon!

google plusHoger scoren in Google? Wie wilt dat niet.

Google is de baas van het internet. Leuk al die andere zoekmachines maar Google is de absolute #marktleider. Sta je hoog in de Google resultaten dan trek je meer bezoekers binnen op je website. Iedereen weet dat meer bezoekers, meer geld, klanten en omzet betekend. Een #1 pagina positie is dus absoluut belangrijk.

Google Plus

google seoGoogle heeft al tijden een ‘nieuw’ speeltje. Deze heet Google Plus. Jammer genoeg was het project van Google niet echt vanzelf van de grond gekomen. SEO specialisten hebben ontdekt dat de Google Plus pagina is zeer positief effect heeft op je ranking. Dit is weer een manier van Google om de Plus pagina te promoten.

Je Google Plus inzetten als SEO tool is dus super slim en behoorlijk effectief.

Wat heb je nodig

Je hebt een Google Plus pagina nodig die iedereen gratis kan aanmaken. Daarnaast heb je berichten (posts) nodig om je pagina mee te vullen. Zorg dat je profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Denk hierbij aan een originele omslag en profielfoto. Een foto waarop een gezicht is afgebeeld geeft extra punten.

Google Plus Volgers

Uiteraard heb je Google Plus Volgers nodig. Zonder volgers is een pagina niets waard. Ook de kracht achter het Social Media gebeuren heeft geen zin als je het niet kunt delen. Volgers zijn een absolute must have!

Meer Google Plus Volgers
Je kunt al je vrienden om te beginnen uitnodigen en je Google Plus pagina laten volgen. Dat is stap 1. google plus volgersWil je meer volgers dan kun je deze kopen. Google Plus Volgers Kopen kan en op een legale manier. Er zijn namelijk click-farm-systemen waarbij mensen met een eigen Google Plus pagina zich kunnen aanmelden en elke pagina die zij volgen krijgen ze een punt erbij. Bij een bepaalde hoeveelheid punten krijgen zij uitbetaald. Volledig legitiem!

 

 

 

5/5 - (6 stemmen)

Plaats een reactie