Home » Huishoudelijk » Glasbewassing tips

Glasbewassing tips

Ook zo’n genoeg van de vuile ramen bij u thuis of bij uw bedrijf? Dit ziet er erg onverzorgd uit en het pand en het visitekaartje van het pand ziet er ook niet meer uit. Het is belangrijk om de glasbewassing goed te doen en goed bij te houden zodat dit geen enorme klus is elke keer. Wanneer je dit regelmatig bijhoudt blijven uw ramen altijd schoon.

Tips bij glasbewassing
Wij hebben een aantal tips waarmee je glasbewassing nog beter kunt doen. Allereerst zijn de weersomstandigheden erg belangrijk wanneer je de ramen gaat lappen. Wanneer het te warm is, kan je de rampen beter niet gaan lappen, omdat het sop dan te snel opdroogt. Als dit gebeurt komen er vieze vlekken op de ramen ontstaan. Het is daarom handig om de ramen te wassen wanneer het bewolkt is en het niet warmer is dan 20 graden. Verder is het belangrijk om het materiaal vaak te vervangen. Bijvoorbeeld de rubbertjes van de ramen, maar ook de rubbers van uw raamwissers zelf. Wanneer je dit doet worden de ramen nog schoner wanneer je deze wast.

Wanneer je een klein beetje ammoniak in het water gooit helpt dit bij de glasbewassing. Rookaanslag verdwijnt meteen wanneer je dit gebruikt. Het is verder belangrijk om het wassen van de ramen op de juiste manier te doen. Het is per raam anders of je horizontale of verticale bewegingen moet maken. Het is daarnaast belangrijk om na elke baan de raamwisser af te vegen zodat er geen druppeltjes blijven hangen. Gebruik hiervoor een microvezel doekje voor het beste resultaat. Wanneer je begint met het toepassen van deze tips zien jouw ramen er super mooi uit vanaf nu! Begin vandaag nog met het toepassen van deze tips en maak indruk bij uw bezoek door uw mooie glanzende ramen.

Rate this post

Plaats een reactie