Home » Gezondheid » Geslachtsbepaling

Geslachtsbepaling

Geslachtsbepaling kan in ongeveer 98% van de gevallen ongeveer al bij 13 weken. Dit komt mede omdat het geslacht van je kindje rond de 13 weken al ver genoeg ontwikkeld is. Bij pretechobureau Pretecho & Zo wordt ook gebruik gemaakt van de NUB theorie, hoogwaardige echo apparatuur en getraind personeel.

De NUB theorie

Met de NUB theorie wordt er gekeken naar de tuberkel en de hoek hiervan. De tuberkel is het geslachtsbotje die elk kindje heeft. Bij meisjes is de hoek van dit geslachtsbotje kleiner dan bij jongens. Geslachtsbepaling met deze theorie is goed voor een voorspelling met een zekerheid van ongeveer 75%.

Echoapparatuur

Door gebruik te maken van echoapparatuur welke van hoogwaardige kwaliteit is krijgen ze duidelijke beelden. Door de beelden en de NUB theorie met elkaar te combineren en daar met een getraind oog naar te kijken zorgen ervoor dat in de meeste gevallen het geslacht te zien is. Als het niet mogelijk is dan kun je kosteloos een nieuwe echo laten maken.

Pretecho

De pretecho kun je laten maken om het geslacht van je kindje te weten te komen of om gewoon mooie beelden te krijgen. Hierbij staat de pret natuurlijk centraal. Doordat ze bij Pretecho & Zo medisch geschoold zijn en ruime ervaring hebben, kunnen ze je bij eventuele bevindingen van medische aard snel op de hoogte brengen zodat je hier zo snel mogelijk een afspraak in het ziekenhuis voor kunt maken.

Rate this post

Plaats een reactie