Home » Games » Genieten is het hoofdgerecht van ons Restaurant

Genieten is het hoofdgerecht van ons Restaurant

Restaurant De Kommensaal, gelegen aan de rand van de Lathumse Plas in Lathum valt al van veraf op door haar opvallende gele kleur. En dat ‘opvallend’ is een kenmerk dat voor vele vlakken opgaat voor dit restaurant. Het restaurant is door de ligging een favoriete tussenstop van vele wandelaars en fietsers. Zeker als de zon zich laat zien, is het gezellige terras overbevolkt met sportievelingen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De elektrische fiets wordt gratis opgeladen terwijl de fietser zijn koffie met gebak nuttigt. Het is er gezellig en gemoedelijk.

De uitstekende keuken van De Kommensaal

Kom je als gast in het restaurant, dan voel je direct de aangename sfeer. De ruimte is knus en er valt veel te zien in dit monumentale pand. Als gast krijg je de aandacht die je verdient, en dat geldt van medewerker tot kok. De tafels zijn mooi gedekt en de glazen blinken. De kaart biedt een ruime keuze en het zal direct opvallen dat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn. Bovendien is er altijd een weekmenu en een drie gangen menu voor een speciale weekprijs. Er wordt graag en vaak gebruik gemaakt van streekgerechten, waarvan de ingrediënten rechtstreeks door de boer in de keuken van De Kommendeel worden afgeleverd.

De seizoenkaart

Voor elk seizoen een nieuwe kaart is het credo bij De Kommensaal. Dit wordt niet alleen door de grote groep vaste gasten gewaardeerd, maar heeft ook te maken met de groenten die per seizoen wisselen. De koks van het restaurant hebben een liefde voor de lekkernijen die de natuur ons biedt en nemen deze rechtstreeks van de boer af. Niets komt er uit een pakje. Neem de huisgemaakte frieten; de aardappels komen vers van het land, worden door de koks dagelijks gesneden tot verse frieten en dat proef je!

restaurant-gelderland

Rate this post

Plaats een reactie