Home » Huishoudelijk » Het gebruik van de betere pre workouts

Het gebruik van de betere pre workouts

Veel sporters kunnen inmiddels niet meer zonder een pre-workout voordat ze naar de sportschool of het trainingsveld vertrekken. Gewoon een half uur van te voren innemen en je sportprestaties nemen toe voordat je het weet. Wil je een echt piekmoment hebben tijdens het sporten, dan zijn pre-workouts zeker handig. Door de actieve bestanddelen, vooral cafeïne en aminozuren, presteren je spieren beter, heb je minder tijd nodig om te herstellen en ben je extra gefocust.

Dextrosegevaar

De beste pre-workout heeft dus het liefst zoveel mogelijk van deze actieve bestanddelen. Hoe meer aminozuren en cafeïne, des te meer effect het natuurlijk heeft. In principe maakt het daarbij helemaal niet eens zoveel uit welke je neemt. Wel is het belangrijk om goed de ingrediënten in de gaten te houden. Er zijn namelijk een aantal pre-workouts waar veel dextrose in zit, of andere suikers. Dextrose geeft je voor een kort moment wel veel energie, maar doet ook iets waar je als sporter niet op zit te wachten: het maakt je dik. Goed de etiketten doornemen dus, voordat je iets besteld.

Een goede prijs

Daarnaast heeft een goede pre-workout natuurlijk ook een goede prijs. Ook hier kun je veel winst behalen. Veel van de kosten die een fabrikant maakt gaan namelijk niet op aan de productie van de pre-workout, maar aan bijvoorbeeld reclamekosten. Daar heb jij natuurlijk een boodschap aan en dus is het slim om juist ook eens naar de minder bekende merken te kijken. Kosten een stuk minder en werken zeker even goed.

Rate this post

Plaats een reactie