Home » Mode » Flash Tattoo online bestellen

Flash Tattoo online bestellen

Flash Tattoo, de nieuwste trend

Wat trends betreft staat de wereld absoluut niet stil. Integendeel, het lijkt wel alsof de trends elkaar steeds sneller opvolgen. Een van de nieuwste rages die is komen overwaaien uit Amerika is de zogenaamde flash tattoo. We kennen allemaal nog wel de plaktattoos van vroeger. Vandaag de dag is de trend niet meer enkel gericht op kinderen maar dragen steeds meer volwassenen een flash tattoo.

Flash tattoos zijn tijdelijke tatoeages die eruit zien als sieraden. Super gemakkelijk als je toch een extraatje aan je outfit wilt toevoegen maar niet de last van een zware ketting of vervelende ring wilt hebben. De meest voorkomende kleuren van flash tattoos zijn zilver en goud maar ze zijn er ook in een aantal andere kleuren. Vooral tijdens het festival seizoen en de warme zomerdagen zijn deze tijdelijke tatoeages een ware hype. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, zien er trendy uit, kosten niet veel en kunnen er zo weer afgehaald worden. Bovendien zijn ze waterproof en kun je er zonder problemen een frisse duik mee nemen.

Flash Tattoo online bestellen bij flashtattoo.rocks

Flash Tattoos zijn makkelijk aan te brengen

Het aanbrengen van een flash tattoo is in principe hetzelfde als de plakplaatjes die we nog van vroeger kennen. Je kiest een design, knipt het uit, legt het met de tattoo naar beneden op de plaats naar keuze, maakt de flash tattoo goed nat en trekt na ongeveer 40 seconden het velletje voorzichtig van je huid. Zorg er van tevoren voor dat je huid schoon en droog is. Een gemiddelde flash tattoo blijft ongeveer vier tot zes dagen zitten, je kunt er dus lang van genieten. Het ligt er natuurlijk ook wel een beetje aan hoe je met je flash tattoo omgaat maar normaal gesproken blijven ze erg lang zitten. Het is belangrijk om producten zoals lotion, zonnebrand crème en zeep te vermijden. Hierdoor kunnen stukjes van de flash tattoo los gaan zitten.

Mocht je de flash tattoo al eerder willen verwijderen, dompel de huid met de tattoo dan onder in olie, waarna je de tattoo gemakkelijk weer kunt verwijderen.

Ook is het belangrijk om te weten dat flash tattoos geschikt zijn voor alle huidtypes aangezien er geen giftige stoffen inzitten. Men moet er alleen op letten dat de tattoos niet direct op de huid rondom de ogen worden aangebracht.

Waar kan je deze Flash Tattoo’s bestellen?

Een flash tattoo kun je tegenwoordig heel gemakkelijk bestellen via het internet, bijvoorbeeld via de webshop FlashTattoo.Rocks. De voordelen van deze shop zijn dat je de bestelling al morgen in huis hebt als je voor 17:00 besteld hebt. Tevens is de verzending gratis en kun je veilig en snel betalen. Veel celebrities zoals bijvoorbeeld Vanessa Hudgens, Beyonce en Alessandra Ambrosio maken al lange tijd gebruik van deze tijdelijke tattoos dus waar wacht je nog op?

Beyonce Flash tattoo

Rate this post

Plaats een reactie