Home » Hobby en vrijetijd » Fan van FIFA games?

Fan van FIFA games?

Ben je helemaal fan van voetbal en van FIFA spelen? Dan is de website van FIFAIndex wat voor jou. Op deze website kun je enorm veel spelers opvragen om er zo achter te komen of ze in jouw carrière team passen. Wil je bijvoorbeeld kijken of Arjen Robben in je team past, of Lex Immers? Je vindt het allemaal op onze website.

Database spelers

Zoals gezegd hebben we dus een enorme database aan spelers, een zogenaamde FIFA Database met vele spelers en teams. Tevens kun je hier discussiëren met andere FIFA spelers over de spelers die in onze database te vinden zijn (en dat zijn veel).

Ook teams

Ook zijn er enorm veel teams te vinden in de database op onze website. Zo vind je er onder andere Bayern Munchen, Borussia Dortmund, FC Groningen, Rapid Boekarest en nog veel meer clubs. Van groot naar klein, we hebben alle clubs, die het spel FIFA ook in zijn database heeft staan.

Meerdere edities

In onze database kun je niet alleen informatie opvragen over FIFA 2016, maar ook over alle voorgaande edities, tot aan FIFA 2005. Zo kun je ook spelers vergelijken en analyseren of FIFA bijvoorbeeld goed heeft gezien dat een toptalent uit 2008 uitgroeide tot een absolute wereldspeler.

Kortom, wil je een prachtig carrière team hebben in FIFA, ga dan snel naar onze website.

Rate this post

Plaats een reactie