Home » Beauty en verzorging » Familie agenda, gezinsvriendelijk

Familie agenda, gezinsvriendelijk

Deze familie agenda is zeer gezinsvriendelijk.

Dayhaps is een app die uw agenda zal vervangen, het is mogelijk om een gezamenlijke agenda aan te maken, maar ook een privé agenda. Zo kunt u gemakkelijk een gezamenlijke familie agenda maken voor het gezin, hier in kunt u, uw partner en uw kinderen gemakkelijk gebruik van maken. Dayhaps heeft een vriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk gebruikt kan worden door jong en oud. Een familie agenda waar u niet zonder mee kunt.

 

familie agenda

Hoe kunt u de app gebruiken?

Als u deze app wilt gebruiken zult u een smartphone of tablet moeten hebben, mocht u die hebben, dan kunt u de app installeren van de App Store en Google Play Store. Na installatie zult u zich alleen nog moeten registeren. Als u dat heeft gedaan dan kunt u gratis gebruik maken van de app. Het kan gemakkelijk zijn voor een familie agenda, werk agenda of sportteam agenda. Als u een agenda wilt aanmaken dan kunt u dat doen door op de ‘create agenda’ knop te drukken, vervolgens kunt u dan een naam en foto aan de agenda geven. Daarna heeft u de mogelijkheid om mensen te uitnodigen in de agenda en op deze manier een gezamenlijke agenda aanmaken. Mocht het zo zijn dat u dat niet wilt, dan kunt u deze stap overslaan om een privé agenda aan te maken.

Het aanmaken van afspraken en een reminder instellen.

U kunt een afspraak maken door op de + knop de drukken rechts onder in het scherm. U komt dan op een scherm waar u de gegevens in kunt vullen om een afspraak te maken, tevens zult u dan ook de agenda aan moeten geven en heeft u de optie om een reminder te instellen. Als u vervolgens op het vinkje zult klikken, zal de afspraak opgeslagen worden in de aangegeven agenda. Mocht het zo zijn dat u een afspraak maakt in een gezamenlijke agenda, dan zullen de gebruikers in deze agenda hier een notificatie van ontvangen. Op deze manier zijn de op de hoogte van de afspraken die gepland worden en kunnen ze om te afspraak heen plannen indien dit nodig is. Als u ook nog een reminder heeft in gesteld op een afspraak in een gezamenlijke agenda, zal niet alleen u een notificatie krijgen voor dat de afspraak begint maar ook de andere gebruikers. Dit kan heel gemakkelijk zijn voor afspraken waar iedereen optijd voor moet zijn, denk aan tandarts en huisarts afspraken.

De familie agenda waar u niet meer zonder kunt, Dayhaps een agenda voor dit tijdperk.

Rate this post

Plaats een reactie