Home » Cultuur en maatschappij » Ervaren uitvaartverzorgers vindt u bij Meride

Ervaren uitvaartverzorgers vindt u bij Meride

 

Op zoek naar een goed uitvaartverzorging? Dan bent u bij Meride op het juiste adres.

Meride is een zeer ervaren professionele uitvaartverzorger. Wij helpen u door alles wat bij een uitvaart komt kijken voor u te regelen. Wij bieden u graag, een kosteloos advies aan.  Dit gesprek, een geheel vrijblijvende voorbespreking, kan ruim voor de uitvaart plaatsvinden. Wij luisteren naar al uw wensen en werken enkel met professionele mensen . Om teleurstellingen te voorkomen zullen wij geen toezeggingen doen waarvan wij niet weten of we ze zullen kunnen waarmaken.  Wij geven u, indien u wenst ,advies, maar u beslist. Uw vertrouwen staat bij ons zeer hoog in het vaandel vandaar dat wij u garanderen uiterst zorgvuldig met deze om te gaan.

meride

 

Voordelen van Meride

Bij Meride heeft u één vaste persoon die uw uitvaart gaat begeleiden. Met het vertrouwen dat u Meride schenkt wordt zeer zorgvuldig omgegaan. Alle wensen kunnen kosteloos kenbaar worden gemaakt in een vrijblijvende voorbespreking. Wij werken enkel met zeer deskundig en professioneel personeel. Zo ook met alle andere partijen die namens Meride diensten verlenen.

Meride is goed geïnformeerd over de mogelijkheden, rituelen en geloofsrichtingen. Daarnaast heeft zij met veel crematoria, kerken, begraafplaatsen en andere organisaties langlopende contacten.

 

Geen uitvaartverzekering

Als u op zoek bent naar een uitvaartverzekering dan bent u bij ons niet aan het juiste adres, maar wel als u op zoek bent naar een goed geregelde uitvaart, van begrafenis tot crematie. Wij zorgen dat uw wensen nagestreefd worden.

 

meride-uitvaartOnze medewerkers

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en zeer betrokken. Omdat zij passie hebben voor hun werk kunnen nabestaande veel steun bij hen vinden. U geeft uw zorgen uit handen en Meride zal het vertrouwen niet beschadigen.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over Meride en wat de mogelijke kosten zijn? Neem dan telefonisch contact op of vraag via de website een vrijblijvende offerte aan. Bel 085-40.18.123 of ga naar http://www.meride.nl/

 

Rate this post

Plaats een reactie