Home » organisatie » een enorm aanbod voordelige palletboxen

een enorm aanbod voordelige palletboxen

 

De palletboxen vliegen de deur uit bij Zamko. Steeds meer bedrijven ontdekken hoe handig het is om onze oplossingen voor logistiek en opslag in te zetten op elk punt in de bedrijfsketen. Daarmee worden namelijk veel kosten, tijd en ruimte bespaard en maak je het hele proces van A tot Z veiliger, betrouwbaarder en efficiënter. Sla nu ook je slag en bekijk welke van de vele modellen palletkisten een geschikte oplossing is voor jouw bedrijf. Altijd van hoge kwaliteit – en tegen de allerlaagste prijzen. Zamko staat garant voor een goede oplossing.

 

Vind precies de palletboxen die jij zoekt

Ongeacht de sector waarin je actief bent, heeft Zamko de beste kisten voor opslag, intern transport en vervoer in heel Nederland. Nog te vaak kiezen bedrijven ervoor om losse pallets te gebruiken, maar dat maakt het hele proces moeizaam en kost veel geld en tijd. Met palletkisten zijn alle pallets makkelijk te stapelen en is het indelen van de ruimte een stuk efficiënter en gemakkelijker. Diezelfde voordelen komen ook van pas tijdens interne logistiek, bij bevoorrading en transport. Met natuurlijk als bijkomend voordeel, dat de producten goed beschermd zijn en er vrijwel niet meer beschadigd kunnen raken. Over de hele linie kun je zoveel kosten besparen dat de palletkisten van Zamko zichzelf gemakkelijk terugbetalen. De duurzame en hoge kwaliteit materialen helpen daar natuurlijk bij – onze kisten gaan vele logistieke handeling mee en zijn vrijwel niet slijtagegevoelig.
De diverse inklapbare en niet-inklapbare palletboxen voldoen aan alle internationale eisen en zijn te krijgen in de Europese en Nederlandse standaardmaten. Aangezien we ook boxen op maat leveren, vind je dus altijd een geschikte oplossing voor in jouw productieketen. Voor meer informatie kijk je bij de zeer gedetailleerde productbeschrijving op onze site. Optimaliseer het hele proces in één klap en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Rate this post

Plaats een reactie