Home » Kunst » Een emmer, super handig!

Een emmer, super handig!

Emmers, je hebt ze in allerlei kleuren en maten. Dan heb je nog andere varianten, met of zonder deksel, met of zonder draaghendel, plastic emmers of ijzeren emmers en noem maar op. Al deze emmers hebben ook weer zo hun voordelen in het gebruik. Op de bouw wil men graag een grote stevige emmer waar veel in kan. Eventueel zelfs een metalen emmer zodat deze extra stevig is. Voor in huis is een plastic emmer dan weer fijner, en lichter van gewicht. Ideaal om de schoonmaakspullen in te bewaren.

Emmer voor schoonmaken of als cadeau

Een plastic emmer is dus perfect om je schoonmaakspullen in te bewaren, of bijvoorbeeld de auto was-spullen. Je hebt op deze manier je spullen altijd bij elkaar liggen en de emmer kun je natuurlijk ook gebruiken tijdens de schoonmaak-sessie, je hebt tenslotte ook een sopje nodig. Dit maakt een emmer ook een leuk cadeau om te geven. Je kunt er vanalles in doen. Schenk een emmer met schoonmaakspullen cadeau aan je schoonmoeder, of vul een emmer met verschillende flessen drank om cadeau te doen aan je vrienden. Gooi wat ijs in de emmer, en deze dient ook meteen als koeler! Ideaal.

Kleine emmers zijn ook fijn

Soms komt een kleine emmer gewoon veel beter van pas. Daarnaast kunnen de kinderen er ook nog eens lekker mee spelen in de zandbak! Kleine zandkastelen blijven tenslotte veel beter staan dan een groot kasteel. En als je meerdere formaten kleine emmers hebt, dan kun je ook verschillende formaten torens maken! Een kleine emmers is dus ideaal voor de kids.

Rate this post

Plaats een reactie