Home » Huis » Emco badkameraccessoires

Emco badkameraccessoires

Alle productgroepen van Emco accessoires voor de badkamer worden gekenmerkt door innovaties en toevoegingen of verbeteringen van het programma. Naast de hoge kwaliteit en uitgebreide assortiment van Emco badkameraccessoires biedt het bedrijf uit het Duitse Lingen een innovatief inrichtingssysteem dat uit functiegerichte modules bestaat, gevarieerde oplossingen voor de wastafel omgeving evenals exclusief verlichte spiegelkasten. De grote verscheidenheid en uitgebreide combinatiemogelijkheden borgen de individuele vrijheid bij het inrichten en vormgeven. Alle Emco accessoires voor de badkamer en andere producten voldoen aan de hoge eisen uit de private- alsook  uit de commerciële sector. Ook een belangrijke reden waarom de collecties voortdurend worden geoptimaliseerd in termen van design, comfort en faciliteiten is dat Emco het voornemen heeft haar positie als één van de toonaangevende specialisten voor stijlvolle badkamer accessoires en innovatieve badkamer inrichtingssystemen consequent te versterken en gestaag uit te breiden. Een voortzetting van de strategie die door het bedrijf al decennia lang wordt gehanteerd en er voor heeft gezorgd voor hoogwaardige en unieke producten maar ook voor toepassingsmogelijkheden die vanuit de gebruiker zijn ontwikkeld.

Emco Trend, een nieuwe collectie van Accessoires

Het brede scala van collecties op het gebied van badkameraccessoires van Emco wordt met de serie Trend uitgebreid. Een klassiek elegant design en hoogwaardige materialen in combinatie met een aantrekkelijk prijsniveau biedt een perfect alternatief voor de design-georiënteerde maar ook kostenbewuste woningeigenaar. Een karakteristiek element van de nieuwe Emco Trend serie is een rechthoekig wandmontage met licht afgeronde randen. Het massieve aspect ontbreekt daardoor aan  deze modellen zodat het de Trend serie een sterke component in materialiteit en directheid verleent. Grote radius en het gebruik van ronde buizen in de handdoek- en badhanddoekhouders zorgen tegelijkertijd voor een perfecte dosering van elegantie. Door de combinatie van chroom en mat kristallen glas, wordt de al aanwezige kwaliteitsindruk verder versterkt. De nieuwe serie beschikt over 18 individuele accessoire producten en bieden daarmee een uitgebreide basis voor een moderne en opvallende accessoire toepassingen in de eigen badkamer. Binnenkort ook terug te vinden op Sani-bouw.nl.

Toevoegingen aan de badkamercollectie

Bovendien verkrijgt het samenwerkingsverband met Geberit, de leverancier van het monolith programma een nieuwe toevoeging. Hier biedt Emco een nieuwe wastafeloplossing als een extra optie op de kant en klare wastafel- en toiletmodules die de fabrikant Geberit aanbiedt. Het nieuwe programma is al beschikbaar, delicaat ogende wastafel kwaliteit met een witte minerale omlijsting in combinatie met een ruime badkamerkast. De hoogwaardige glazen fronten zorgen samen met de zachte beweging van de wastafel voor een visueel evenwichtige interactie. Mocht er nog een gebrek zijn aan opbergruimte in de badkamer of het toilet dan biedt deze module ook de mogelijkheid tot uitbreiding. Een ruim bemeten opbouw met praktische indeling van de vakken zorgt dan voor voldoende opbergruimte voor hoge badkamer accessoires. Aanvullende faciliteiten zijn beschikbaar als een optie, zoals onder andere een rek voor handdoeken. Door hun monolithische uitstraling en evenwichtige proporties, harmonieert de nieuwe wastafelmodule perfect met de exclusieve en op een zeer fraaie wijze verlichte, serie van Emco spiegelkasten. Het geheel past op deze manier naadloos in het individuele karakter van het programma dat vooral individualiteit bij de vormgeving en inrichting van uw badkamer of toilet mogelijk maakt.

 

Rate this post

Plaats een reactie