Home » Kunst » Elektrische open haarden

Elektrische open haarden

Wij bij Boels Verwarmingen, hebben een schat aan complexe kennis die voortkomt uit vele jaren werken in de haardenbranche. Ons team is enorm kennisrijk en voldoet aan alle kwaliteitseisen die u zou verwachten. Als u nog meer hulp nodig heeft bij het selecteren van een elektrische haard, neem dan contact op met onze deskundige open haardadviseurs die u kunnen helpen bij het nemen van de uiteindelijke beslissing welke elektrische haard voor u geschikt is.

Waarom Boels Verwarmingen?
Wij bieden hoge kwaliteit op al onze producten.
Wij onderscheiden ons met een hoge mate van advies geven aan u.

Onze elektrische haarden zijn van eersteklas kwaliteit en worden geproduceerd door topfabrikanten met een lange levensduur garantie. Of u nu op zoek bent naar een ingebouwde elektrische open haard die rechtstreeks in de muur wordt aangesloten, een elektrisch blokinzetstuk om een oude open haard nieuw leven in te blazen, of een vrijstaande elektrische open haard in een verscheidenheid van stijlen, wij bieden producten die perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en projecteren de luxe en het verfijnde beeld waar u zo hard naar op zoek bent. Onze grote verscheidenheid van stijlen in combinatie met hoogwaardige productietechnieken maakt de aankoop van een open haard bij Boels Verwarmingen de beste keuze.

Schone en Groene Warmte
In tegenstelling tot traditionele hout- en gashaarden, zijn elektrische haarden vrij van kunststoffen en rook en bieden ze een warmtebron zonder uitstoot. Dit is niet alleen gezond voor uw huis, het voorkomt ook het vrijkomen van kankerverwekkende stoffen in de lucht door fossiele brandstoffen en verbrand hout. Naast de voordelen op het gebied van luchtkwaliteit zijn het lagere energieverbruik en de lagere energiekosten een algemeen voordeel voor het milieu en uw portemonnee!

Rate this post

Plaats een reactie