Home » bromfietsverzekering » Effectieve vergaderruimte artikelen

Effectieve vergaderruimte artikelen

Een vergadering kan soms erg saai zijn en lang duren. Daarom scheelt het enorm als je het efficiënter kunt doen door nuttige en effectieve kantoorartikelen te gebruiken. Hier is een aantal artikelen voor in een vergaderruimte om de vergadering op maandagochtend iets minder zwaar te maken.

Planten
Planten in de vergaderruimte zijn enorm nuttig. Planten zorgen namelijk voor meer zuurstof in een ruimte, wat bevorderend is voor je concentratie en productiviteit. Ook zorgt het voor wat kleur, leven en natuur in de vergaderruimte. Vergeet ze alleen geen water te geven. Weet je zeker dat je ze vergeet water te geven? Kies dan voor cactussen, deze hoef je maar weinig water te geven en hebben een stoere uitstraling.

Powerbank
Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze telefoon. Vrijwel iedereen neemt zijn of haar telefoon mee de vergadering in om werkmail en dergelijke te kunnen blijven ontvangen. Helaas zijn telefoons ook snel leeg. Als je wil voorkomen dat de vergaderruimte vol ligt met kabels en snoeren, is het een handige oplossing om een paar originele en grappige powerbanks op tafel te zetten. Zo kunnen degenen die dit willen hun telefoon tijdens de vergadering opladen en hoeven ze niet bang te zijn dat ze belangrijke mailtjes of telefoontjes missen.

Een hoge tafel
Normaal vinden vergaderingen altijd zittend plaats. Dit is echter niet productief, mensen worden hier duf van. Het is verleidelijk om wat achterover te leunen en om je gedachten af te laten dwalen. Daarom is het veel beter om een hoge tafel neer te zetten waar mensen aan moeten gaan staan. Uit onderzoek is gebleken dat staand vergaderen veel efficiënter is omdat mensen geneigd zijn om de vergaderpunten sneller af te gaan. Ze willen immers sneller klaar zijn, aangezien lang staan niet prettig is. Een ander voordeel is dat je tijdens staand vergaderen elkaars lichaamshouding beter ziet en dus sneller ziet wat iemand ergens van vindt. Ook is staan gezonder dan zitten, je zit de hele dag al achter je bureau.

Pennen met teksten
Je kunt pennen laten bedrukken met een zelfgekozen tekst erop. Laat twee pennen bedrukken met op de ene pen ‘notulist’ en op de andere pen ‘voorzitter’. Bedruk de overige pennen met ‘bijwoner’. Laat iedereen voor de vergadering een pen grabbelen, zodat niemand tot dat moment weet wat zijn of haar functie is binnen de vergadering. Dit zorgt voor afwisseling. Plus: pennen zijn nog eens nuttig ook.

Het is niet alleen handig om effectieve kantoorartikelen te hebben, het is ook erg handig om een efficiënte vergaderruimte te hebben. Denk hierbij aan een vergaderruimte die een centrale ligging heeft. Een voorbeeld hiervan is een vergaderruimte bij Frame21 in Roosendaal, omdat Roosendaal een erg centrale ligging heeft tussen Antwerpen en Rotterdam. Ook kun je kiezen voor een vergaderruimte in het midden van het land.

Rate this post

Plaats een reactie