Home » Overige » Een smoothie bar maakt evenementen gezonder

Een smoothie bar maakt evenementen gezonder

Tegenwoordig is het bewezen dat veel evenementen en festivals vrij ongezond zijn. Zo wordt er altijd heel veel alcohol gedronken en ook veel junkfood gegeten. Er is dan nu ook de trend om dit gezonder te maken. Zo moeten er minder slechte dingen verkocht worden, en meer gezonde dingen gegeten worden. De vraag is alleen: hoe dan? Een goed antwoord op deze vraag is een smoothie bar huren! De smoothie bar is een goede manier om de evenementen en festivals weer een stuk gezonder te maken! Lees snel verder over hoe deze gezonder gemaakt kunnen worden.

 

Een smoothie bar zorgt er voor dat alles een stuk gezonder worden

Een van de redenen dat festivals en evenementen zo ongezond zijn, zijn de tentjes. De tentjes verkopen bijna alleen maar alcohol, suikerhoudende dranken en ook junkfood. Een goede smoothie kan hier verandering in brengen. De smoothies worden zo bereid dat ze vrij voedzaam zijn. Dit vervangt in principe gelijk al het junkfood. Mensen krijgen dan ook al de keuze om eens iets anders te nemen dan bijvoorbeeld patat. De smoothies zijn dan ook voedzaam genoeg om niet verder naar slecht eten te grijpen. Daarnaast zijn de smoothies ook een goede vervanger voor bijvoorbeeld energie drank. Door al het fruit dat er in zit, krijg je namelijk een gezonde energie boost.

 

De smoothie bar houdt zich aan nog een trend

Een trend die ook veel terug komt op evenementen en festivals is die van de foodtrucks. De bar kan namelijk ook als foodtruck gehuurd worden. Deze truck is dan ook een echte eye-catcher. De truck is namelijk voorzien van mooie stickers en verschillende led schermen. Hierdoor wordt de aandacht zeker getrokken van de feestende mensen. Daarbij komt ook dat de foodtruck wel op moet vallen. Doordat deze opvalt, zal de blik van de mensen ook sneller op de truck vallen, en minder snel op de andere eetgelegenheden.

Rate this post

Plaats een reactie