Home » Android » Een Samsung of Apple smartphone

Een Samsung of Apple smartphone

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat zowel Samsung als Apple binnenkort een nieuwe smartphone op de markt gaan brengen. De nieuwe smartphone van Samsung is al officieel aangekondigd, dit gaat namelijk de Galaxy Alpha en de Samsung Galaxy Note 4 worden. Met een 4.7-inch beeldscherm zal het de concurrentie met de iPhone 6 makkelijk aan kunnen gaan. De iPhone 6 komt in twee varianten, in september kunnen we dan ook zowel een 5.5-inch als een 4.7-inch iPhone verwachten.

Alpha of iPhone 6?

De iPhone 6 van Apple is nog niet officieel aangekondigd, het is dus nog niet duidelijk wanneer we het toestel in Nederland kunnen verwachten. Het is op dit moment al wel duidelijk dat de nieuwe Samsung smartphone in september 2014 al in de Nederlandse winkels ligt. De adviesprijs van het toestel is €599, dit zal ongeveer €100 goedkoper zijn dan de nieuwe Apple iPhone.

De keuze maken

Weet u nog niet zeker welk toestel u moet kopen? Wij raden u aan om even te wachten totdat Apple het toestel officieel heeft aangekondigd, u kunt dan de specificaties goed met elkaar vergelijken!

Rate this post

Plaats een reactie