Home » Elektronica » Een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone

Het is weer tijd voor een nieuwe telefoon. Je bent gewend aan je oudere iPhone, maar je wilt graag een nieuwere. Je eigen telefoon is namelijk niet meer zo snel. En je kan eigenlijk niet zonder. Je belt regelmatig. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat je ermee doet. Je gebruikt je telefoon voor tal van dingen. Het lezen en versturen van e-mail. Als je onderweg bent en je hebt nog even wat werk te doen. Of je wilt het nieuws bijhouden. Nog heel even je spel afmaken tegen een vriend of vriendin? Dan is het wel zo fijn dat je telefoon snel genoeg is. Helaas, op dit moment houdt je iPhone het niet meer vol of duurt het allemaal te lang. Dan toch maar een andere kiezen. Maar een nieuwe is eigenlijk net te duur. Een tweedehands toestel dan? Dat wil je liever niet omdat je niet weet wat ermee gebeurd is. En die ene die je zag zit vol met krassen. Dat is ook niet wat je zoekt. Dan is er gelukkig een andere mogelijkheid. Een refurbished iPhone.

Refurbished is als nieuw

Dit is een tweedehands toestel, maar dan als nieuw. Bij een refurbished iPhone zijn namelijk een aantal onderdelen vervangen zoals:

  • De behuizing
  • De batterij
  • Het beeldscherm
  • De knoppen

 

Eigenlijk zijn de belangrijkste onderdelen vervangen en weer nieuw. Je knoppen werken allemaal goed. Er zijn geen krassen of beschadigingen en je batterij en scherm zijn ook nieuw. De telefoons worden voor ze aangepast worden natuurlijk grondig getest. Zodoende heb je een iPhone die als nieuw aanvoelt. Behalve in je portemonnee gelukkig. Een refurbished iPhone kan tot wel 60% goedkoper zijn dan een nieuwe. Nu vraag je je misschien af hoe het zit met garantie? Als je je refurbished iPhone koopt bij refurbishediphonekopen.nl dan zit het met de garantie gelukkig goed. Zij geven namelijk 12 maanden garantie op je telefoon.

Accessoires

Bij een nieuwe iPhone krijg je natuurlijk een aantal accessoires. En aangezien een refurbished iPhone haast nieuw is horen de accessoires hier natuurlijk ook bij. De telefoon wordt compleet geleverd met oplader, kabel en oortjes. Kijk voor de beschikbare modellen eens op de website. Hier kun je tevens meer informatie vinden.

Rate this post

Plaats een reactie