Home » Overige » Een pop-up koffiebar huren voor een braderie

Een pop-up koffiebar huren voor een braderie

Heel wat vrouwen vinden het heerlijk. Op een prachtige zaterdagmorgen over een braderie struinen om allerlei spullen die ze niet nodig hebben toch te kopen. Tussen het shoppen door kan een lekker kopje koffie natuurlijk niet ontbreken. Steeds meer gemeenten in Nederland kiezen daarom voor een koffiebar huren tijdens hun evenement. Dit heeft meerdere voordelen die we in dit artikel graag uiteen zetten.

 

Personeel wordt meegeleverd

Wanneer u een koffiebar huurt wordt het personeel hier standaard meegeleverd. U hoeft niet zelf ook nog eens op zoek naar een barista waar heel veel tijd in gaat zitten. De tijd die u anders had gebruikt aan het aansturen van een of meerdere recruitment bureaus kunt u nu gebruiken om een heerlijk bakkie verse koffie te drinken. Welke ambtenaar wil dat nu niet? Koffie maakt u lekker wakker waardoor u uw werk een stuk alerter kunt uitvoeren. Dit komt de besluitvaardigheid van ambtenaren daardoor ten goede.

 

Een koffiebar huren voor opgewekte burgers

Wanneer u op uw evenement een koffiebar neerzet zal dit ook direct leiden tot meer opgewekte burgers in uw gemeente. De burgers worden weer lekker wakker na het drinken van een kop koffie. Hierdoor lopen ze een stuk vrolijker door de straten. Dit geeft buitenstaanders van de gemeente direct een positiever beeld. Een koffiebar huren heeft dus op sociaal-cultureel gebied zeer positieve effecten voor de leefomgeving. Hier heb je geen onderzoek voor nodig.

 

Verschillende soorten koffie

Bij een koffiebar horen natuurlijk verschillende soorten koffie. Wij bieden onder andere de keuze uit cappuccino, latte, Wiener melange, espresso en ene heel aantal gekarameliseerde varianten. Al deze varianten hebben maar een doel. De burger of consument een prettige dag bezorgen. Want als de burger blij is, dan is de burgemeester dat natuurlijk ook. Vrolijke burgers zorgen voor minder kwaliteit, minder vandalisme en minder overmatig drankgebruik. Mensen hebben na het drinken van een heerlijk kopje koffie immers geen zin meer in een alcoholhoudend drankje.

 

Rate this post

Plaats een reactie