Home » Auto » Een GPS tracker in de auto

Een GPS tracker in de auto

Een GPS tracker zorgt ervoor dat u inzicht heeft in de locatie van uw voertuig(en) en dat u het rijgedrag in de gaten kunt houden. Hierdoor kunt u als uw bedrijf een wagenpark heeft een hoop kosten besparen als chauffeurs weten hoe ze rijden.

Een GPS tracker

Met een Decos Cartracker heeft u real-time inzicht in waar uw voertuigen zich bevinden. Het Decos Cartracker systeem ververst zichzelf om de 5 seconden zodat de gegevens altijd up to date zijn. De tracking functie is niet de enige functie die het systeem bied, er is namelijk een koppeling met de kilometerritregistratie van Decos. Dit systeem is goedgekeurd door de Belastingdienst om de kilometers mee bij te houden en is door het Keurmerk RitRegistratieSystemen gecerticeerd.

Inzicht in Rijgedrag

De GPS tracker van Decos geeft een duidelijk inzicht in het rijgedrag van de chauffeurs. Er wordt een berekening gemaakt waarbij maximum snelheid, remgedrag en acceleratiesnelheid als input worden gebruikt om een rapportcijfer te geven aan het rijgedrag. Hiermee is duidelijk te zien welke werknemer of chauffeur opvalt met zijn rijgedrag. Als dit bekend is kunnen werknemers hun rijgedrag aanpassen en wordt er milleuvriendelijk gereden, maar worden er natuurlijk ook kosten bespaard.

Grootste voordelen

Het Decos Cartracker GPS tracker systeem kent meerdere voordelen. De belangrijkste voordelen hiervan staan hieronder op een rijtje.

  • Tracking is actueel en accuraat
  • Uniek inzicht in het rijgedrag
  • Kostenbesparend
  • Belastingdienst heeft het systeem goedgekeurd met keurmerk RitRegistratieSystemen
  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk systeem

Tracking is actueel en accuraat

De live-kaart wordt elke 5 seconden ververst.

Uniek inzicht in rijgedrag

Door een rapportcijfer op stellen op basis van maximumsnelheid, acceleratiesnelheid en remgedrag.

Kostenbesparend

Door het inzicht in rijgedrag zijn werknemers en/of chauffeurs te sturen hierin.

Goedgekeurd

Het systeem is officieel goedgekeurd door belasting om rittenadministratie mee bij te houden.

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudige software om volledig inzicht te krijgen.

 

Rate this post

Plaats een reactie