Home » Cultuur en maatschappij » Echt vs Nep

Echt vs Nep

Nep nagels, extensions en gebleekte tanden. We doen er alles aan om er goed uit te zien. We gaan naar de kapper om onze haren te kleuren en er zijn genoeg meiden die een borstvergroting ondergaan. Waarom? Om te voldoen aan het perfecte schoonheidsideaal. Abonnement op de zonnebank en om de drie weken in de kappersstoel. We hebben het er allemaal voor over. Er is bijna niemand die nog helemaal puur natuur is. Sommige dingen zijn echter wel heel slecht voor je. Je kunt beter een spray tan laten doen, dan regelmatig onder de zonnebank gaan. In andere gevallen kan het neppe juist heel veel voordelen bieden en je een beter zelfvertrouwen geven.

 

Permanente make-up

Permanente make-up van Nouveau Contour is iets wat steeds meer gedaan wordt. Voor een aantal is dit het middel waarmee ze hun zelfvertrouwen terug krijgen. Stel dat je hele lichte wenkbrauwen hebt, dan kun je deze laten zetten door middel van micropigmentatie. Je krijgt meteen meer uitstraling. Het is een kleine ingreep die grote gevolgen heeft voor het zelfbeeld van iemand. Natuurlijk zijn er ook genoeg meiden die een eyeliner of lipliner aan laten brengen omdat het makkelijk is. Je bent aanzienlijk minder tijd kwijt met het opmaken. Na het sporten zicht al je make-up nog perfect op z’n plek. Naast micropigmentatie heb je ook dermapigmentatie. Dit wordt voornamelijk voor medische redenen gebruikt. Met dermapigmentatie camoufleer je pigmentvlekken en littekens. Heb jij een borstreconstructie gehad? Dermapigmentatie helpt om de littekens te verminderen. Ook voor haarsimulatie is deze methode de uitkomst. Het belangrijkste is dat je mensen weer een goed zelfbeeld kan geven.

 

Micropigmentatie specialist

Het is belangrijk om de permanente make-up aan te laten brengen door een specialist. Ben jij schoonheidsspecialiste en wil jij je graag verbreden? Volg dan de cursus tot micropigmentatie specialist bij Nouveau Contour. Je begint met een Allround Basic training. Hier leer je wenkbrauwen, lipliners en eyeliners aan te brengen. Je moet eenmalig investeren in de apparatuur, maar dat verdien je uiteindelijk weer terug.

Rate this post

Plaats een reactie