Home » Media » ECC voor je blackberry

ECC voor je blackberry

Wanneer het om business gaat, is je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Je gebruikt het om in contact te blijven met je collega’s, om documenten te versturen van de ene apparaat naar het ander en je gebruikt het ook om notities en andere belangrijke files op te bergen. Kortom: het is even belangrijk voor je als een computer.

Daarom staat het ook open voor internet bedreigingen. Zoals je je computer beschermt, zo moet je ook je mobiel beschermen. Je zou dat kunnen doen door een antivirus erop te plaatsen, maar er zijn beter opties dan die te krijgen.

Elite Privacy biedt bescherming uitsluitend voor BlackBerry en Samsung telefoons. Het is de officiële distributeur van Ciphr, die je de veiligste vorm van mobiele communicatie kan bieden. Dit doet het door gebruik te maken van PGP en ECC. Dit combinatie is niet te kraken. Dat betekent ook dat het goed gaat werken met je PGP en ECC BlackBerry. Wanneer het om Samsung telefoons gaat, is Ciphr ook goed te combineren met Samsung KNOX. Je kunt dan voor geen betere beveiliging wensen.

Ciphr beschermt je smartphone op verscheidene manieren. Je documenten en foto’s worden in een back-up geplaatst, alle chat berichten worden versleutelt zodat niemand bij ze kan, berichten kunnen vernietigd worden, je wordt beschermt tegen data aftappingen en nog veel meer.

Op de website van Elite Privacy ben je terecht voor meer informatie. Als je vragen heb kun je die meteen stellen. Neem vandaag nog stappen om je mobiele veiligheid te garanderen.

Rate this post

Plaats een reactie