Home » sport » DVD, CD, Blu-ray en toepasselijk hoesje laten bedrukken

DVD, CD, Blu-ray en toepasselijk hoesje laten bedrukken

Wil je een CD uit brengen of heb je gefilmd op een feest en wil je de dvd cadeau doen aan familie en vrienden die er ook waren? Dan zou het natuurlijk leuk zijn als je de DVD zou kunnen voorzien van een leuke opdruk met eventueel een toepasselijke tekst erop.

Dat is zeker mogelijk, tegenwoordig bestaan er bedrijven die voor jouw DVDs, CDs en Bl-rays kunnen bedrukken met een door jou gemaakt ontwerp. Veelal hebben deze bedrijven een eigen online ontwerpstudio waar je zelf je eigen ontwerp kunt samenstellen en dat dan vervolgens naar het bedrijf kunt opsturen. Uiteraard kunnen deze organisaties ook hoesjes voor om je DVDs, CDs, en Blu-rays bedrukken zodat je jouw disc ook in een mooie verpakking kunt presenteren aan familie, vrienden of fans.

Bij de meeste organisaties is het al mogelijk om vanaf 25 discs iets persoonlijks op een disc en hoesje te laten drukken. En hoe meer discs en hoesjes je af neemt hoe goedkoper het wordt natuurlijk. Vaak is het zo dat jouw bestelling na circa 7 a 10 werkdagen door middel van een pakketdienst wordt bezorgd op een door jouw gewenst adres.

Ook bedrijven kunnen bij zulke organisaties producten bestellen, meestal kunnen bedrijven zelfs een ontwerp laten maken door de drukker.

Rate this post

Plaats een reactie