Home » Niet gecategoriseerd » Drinken tot het einde

Drinken tot het einde

Je studententijd kan echt een toptijd zijn, zolang je er met je medestudenten en vrienden maar een groot feestje van maakt. Tussen de tentamenweken door gaan er liters bier, wijn en drank doorheen. Een drankje op zijn tijd kan echt geen kwaad en is goed om even lekker bij te kletsen met vrienden en vriendinnen. Voor de echte diehards is sterke drank een goede aanvulling op de rest van de avond. Hieronder vind je een aantal sterke dranken die een echte must zijn op een avondje stappen.

Sterk

Gaan jullie voor het stappen nog even een hapje eten om een bodem te leggen, dan is het goed om te beginnen met een paar biertjes. Om extra invulling te geven aan het eten dat wordt voorgeschoteld, kun je ook beginnen met een Malibu cola. Heerlijk met een zachte en zoete afdronk. Niet al te sterk en goed in combinatie met eten. Een ander zoet drankje dat het ook altijd goed doet is Ameretto cola. Een kruidig drankje dat erg goed smaakt door zijn notenmelange.

 

Na het eten is de kans groot dat jullie allemaal in een after dinner dipje zijn beland. Je haalt de ober erbij en vraagt of ze iets hebben waar je een beetje wakker van wordt. De ober komt aanzetten met een fles Dropshot. Een drankje waar je wel een oppepper van krijgt. De ober schenkt de shot glaasjes Dropshot in en na het weg shotten van dit drankje zijn jullie klaar om de kroeg in te gaan.

Sterker

Inmiddels is het half 11 en de sfeer zit er goed in. Gaat het bier drinken nog niet hard genoeg? Tijdens voor iets sterkers, bijvoorbeeld een Jägerbomb om even flink wat gas te geven. Een stoot energie kunnen jullie nu prima gebruiken, want het is nog vroeg. Je trekt even een paar van je vrienden aan hun jasje om vervolgens nog een rondje te geven. Een van je vrienden komt met het idee om met zijn allen een Sambuca naar binnen te jagen. Wie van jullie is opgewassen tegen de intense smaak van de Sambuca?

 

Sterkst

Het einde van de avond komglasses-919071_640t langzaam maar zeker in zicht. Het is tijd voor een andere kroeg. Jullie verzamelen buiten om vervolgens jullie weg voort te zetten. De frisse lucht heeft jullie goed gedaan en dat betekent dat er wel weer een drankje gedronken kan worden. Stiekem bestel je bij de barman vijf wodka. Iedereen kijkt vol verwachting wat je hebt besteld. Er worden vijf shot glaasjes op de bar gezet en de wodka wordt ingeschonken. De drank gaat er ietwat gedwongen en met veel moeite in. De kroeg is nog maar een kwartier open en jullie bestellen nog een laatste biertje of wijntje en sluiten de avond af.

 

Rate this post

Plaats een reactie