Home » Nieuws » Do it like Kim Kardashian?

Do it like Kim Kardashian?

Kim Kardashian, wie kent haar niet. De vrouw behoort tot de meest bekendste mensen van Hollywood en waarom eigenlijk? Dat is wat velen zich afvragen. Denken we aan Kim dan denken we aan haar achterwerk en aan haar lichaam en dat is eigenlijk ook precies waar ze mee bekend is geworden. Als vriendin van society girl Paris Hilton kwam ze in aanraking met de media. Een Kim Kardashian‘uitgelekte’ seksvideo was het enige wat ze nog nodig had om zichzelf in de spotlights te zetten. Een half jaar na deze video kwamen de eerste afleveringen van Keeping Up With The Kardashian’s op televisie. Niet echt een classy way om beroemd te worden, maar het heeft wel gewerkt.

 

Slimme zakenvrouw

Het uitlekken van de seksvideo was is niet echt stijlvol en het gaf Kim eerder een ordinaire status. Gelukkig is Kim een slimme zakenvrouw en wist ze haar plotselinge beroemdheid om te zetten tot een groot succes. Dat is dan ook direct waar mensen wel door geïnspireerd kunnen raken. Wij raden niemand aan om een seksvideo uit te laten lekken. De meeste mensen worden hier namelijk niet bekend door en heeft het alleen maar negatieve gevolgen. Wat je wel zou kunnen doen, is je laten inspireren door de gedrevenheid en de zakelijke kant van Kim Kardashian. Ze gebruikt haar naam als een succesvol merk. Een merk dat wordt ingezet voor diverse mode-evenementen, optredens in de media, cosmetica, produceren en lanceren van boeken en voor verschillende televisie-series. Kim weet heel goed waar ze mee bezig is. Ze het imago dat ze kreeg van de pornofilm goed weten om te buigen tot iets positiefs. Mensen zien haar nu voornamelijk als een hardwerkende, aantrekkelijke zakenvrouw. Kim weet ook van zichzelf dat ze niet kan zingen of acteren. Ze is goed in marketing en in zelfpromotie. Dit doet ze onder andere door te schudden met haar goed gevormde kont! Het trade-mark van haar lichaam. Zo staat ze onder andere schaars gekleed op veel t-shirts. Een Kim Kardashian t-shirt werkt inspirerend. Voor vrouwen om hun eraan te herinneren wat hun doelen zijn. Voor mannen natuurlijk ook, maar die kijken waarschijnlijk ook op een andere manier naar haar lichaam.

 

Successen

Kim Kardashian heeft een inkomen waar wij u tegen zeggen. Dit komt mede door alle cosmetica-lijnen, kleding-lijnen, boeken en natuurlijk de succesvolle televisie-series. Daarnaast is ze ook een echte social media Queen. Ze weet als geen ander hoe ze Twitter, Facebook en Instagram in moet zetten. Een trouwe fanbase volgt haar op de voet. Daarnaast heeft Kim een videospel uitgebracht. Een app waarmee je een beroemdheid kunt worden in Hollywood. Het schijnt dat Kim na vijf dagen na de lancering van de app al 1,6 miljoen dollar had binnen geharkt. Samen met haar man Kanye West is het een gouden duo. Al moet ze hem af en toe een beetje op het rechte pad houden. Van ordinaire troela naar aantrekkelijke zakenvrouw. Het is niet voor iedereen weggelegd.

Rate this post

Plaats een reactie